perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 blajor~~~

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
princesshanna
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-06-18
Age : 29
Location : grik perak

PostSubject: blajor~~~   Thu Jun 18, 2009 9:21 pm

salamm perghh bosan tul nk blik u bkli...mner arr member2 lain ni...
huhu....emmmm tp windu nk g klass heheh...ari2 naik bas..hahha.....emm nk cter pe ek...isnin ni dah kena ddk 7 jm dlm kete nk blik sne..jauh lorrr....... lol!
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: blajor~~~   Thu Jun 18, 2009 11:06 pm

weiii budak kg ako,kenalkan la dr dulu ye sayang....tgk contoh kawan kita tu..waahahahahaa....skendel lak ako nih....

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: blajor~~~   Thu Jun 18, 2009 11:07 pm

cara Kenalkan diri anda di dalam nie

Nama :

Umo :

Jantina :

Asal :

ID YM :

Reffer : ( Siapa Yang Menjemput Anda ke sini )

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: blajor~~~   Fri Jun 19, 2009 12:26 am

farhana dr room perak 1 aek welcome aek
kenalkan diri bebetol ikut contoh yer sayam
eh eh eh si topiq ni tak abes2

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: blajor~~~   Fri Jun 19, 2009 3:16 am


enjoy with perak1.forum....
jgn lupa edit perkenalan diri tu..
baru la kenal2....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: blajor~~~   Fri Jun 19, 2009 7:54 am

hai princesshanna slmat berforum..... ....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: blajor~~~   Today at 2:53 pm

Back to top Go down
 
blajor~~~
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.