perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Tue Apr 14, 2009 6:55 pm



Nama : Zulkifli Bin Hj.Ayub

Umo : 27

Jantina : Lelaki

Asal : Bongawan, Sabah

ID YM : Psycho_lie / lie.space

Reffer : miss_fara_dila / megatron_jedai
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Tue Apr 14, 2009 7:03 pm





Granted
Back to top Go down
View user profile
Miz Chumel
senior
senior


Posts : 8
Join date : 2009-04-12
Age : 27
Location : Perak-Tganu-Srawak

PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Tue Apr 14, 2009 10:55 pm

eloww... slamat bknalan ba..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Wed Apr 15, 2009 7:09 am

hai lie..dah season dah ang ni ek... :
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Wed Apr 15, 2009 7:31 am

asalamualaikum n welcome to da club tanganya..edededeh ani tah rupanya si lie bongawan atu..ampir sudah kita ani..

bah amun kau kan tau aku ta bah ni yg kamu sangka2 si mega tp sebenarnya salah sebab aku pakai id mega ari tu
thanks join n sama2 lah majukan site ni
<--- speaking d london brunai : : ::


_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: P/S psycho_lie   Wed Apr 15, 2009 7:54 am

(miz Chumel) Selamat Berkenalan hakhak .....

( lipanx_laut) ampeh YB Panx season2 pon msh ketat ape wakakakakaka

(miss-lady) adoyaiiii ko kan hari atu adeh supan tah aku ani cute jua ko ani eh buleh la jumpa ni
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: selamat berkenalan jua bah..wakakakaka   Thu Apr 16, 2009 10:39 am

amboi sayang..
ramai ye nak kenal2 ni...
hakhak..
hampeh tul la...
kemarahan i kang...
hakhak...
welcome sayang
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re : selamat berkenalan jua bah..wakakakaka   Thu Apr 16, 2009 10:58 am

:-X: :-X: :-X:

sayang bese la laki tketat melaya mesti org nak kenal2 muahahahahaha

lagi pun i ni kan suke bkawan bkn mengawan hakhak
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Thu Apr 16, 2009 11:38 am






:: baru nak test kuasa mod kat sini
Back to top Go down
View user profile
miss_fara_dilla
senior
senior


Posts : 62
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : sitiawan,perak.

PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Thu Apr 16, 2009 11:42 am

··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤·· wrote:
:-X: :-X: :-X:

sayang bese la laki tketat melaya mesti org nak kenal2 muahahahahaha

lagi pun i ni kan suke bkawan bkn mengawan hakhak



adeh la yang..
i akan memantau k..
wakakakaka
Back to top Go down
View user profile http://biuti-secret.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Thu Apr 16, 2009 11:46 am

hoihh aku dah bg amaran tu..
hangpa buat tak tau je ek ..
tak takut no kat aku :
Back to top Go down
View user profile
lllxllloptimus.izlllxlll
Site Admin
Site Admin


Posts : 36
Join date : 2009-04-12
Age : 31
Location : Lumut,Perak

PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Thu Apr 16, 2009 1:17 pm

ader pasangan bercinta la lam forum nih

nie yg besh nih
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)   Today at 11:02 am

Back to top Go down
 
psycho_lie (diri saya ke ni muahahahaha)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Anime and Manga Awards Show
» N24 - Sandhya ka Saya Bana Suraj
» Bios for New Age Rebellion (RP)
» Presenting: Blood-C

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.