perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PC..oh PC.. LapTop.. oh LapTop

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Gearnob
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-05-18

PostSubject: PC..oh PC.. LapTop.. oh LapTop   Thu Jun 18, 2009 1:00 pm

Takkan sumer nak citer pasai hp jer kot.... citer ler pasai pc ker lap top ker.....

Jom kiter sembang pasai pc kiter/laptop kiter/software kiter/hardware kiter.... pe pe aje laa..

Kot kalo nk pomot pc/laptop leh gak kot kan.....
cam kat MUDAH.COM tu.... Mana tau...Kot ade geng yang berminat. :group:
Back to top Go down
View user profile
Gearnob
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-05-18

PostSubject: Pent4 3.2   Thu Jun 18, 2009 1:18 pm

Gear pakai pc cap rojak jer lol!

Tapi ok gak.... Pent4 3.2ghz. Ram 1g. Ingat nk upgrade gak....... tgh mencari sesape yang nk lego Core2 Duo murah2. Ade ker?
opocot opocot
Back to top Go down
View user profile
 
PC..oh PC.. LapTop.. oh LapTop
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Volume, Tone Controls, and Input Switching
» Desktop or Laptop
» Sailor Moon Discussion Group
» Repairing a Dell Laptop
» Edo's Unofficial Yu-Gi-Oh! Duel Monsters PC Game

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::GAJET/ICT::. :: ..:::ALL ABOUT PONSEL::..-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.