perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cuba - faizal tahir

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: cuba - faizal tahir   Thu Jun 18, 2009 12:09 pm



Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cuba - faizal tahir   Thu Jun 18, 2009 7:23 pm

apsal semua mode jiwang je nih...

nak jadi penyajak cam aku ker?

izinkan ku merenung matamu...
kan ku nukilkan syair nan indah..
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: cuba - faizal tahir   Thu Jun 18, 2009 8:49 pm

pic yg akhir sekali mcm penah nmpk la avatar sapa erk???....meyusuk kalbu tul la lagu ni merokok jap la ..... jgn perkara yg terjadi usah di kenang kembali...jadikn ia 1 memori.....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cuba - faizal tahir   Thu Jun 18, 2009 8:59 pm

ko nih macan.. adoi.... lagu nih takde kaitan dgn benda yang dah terjadi pun..

lagu nih menceritakan tetang seorang kekasih yang kecewa bila pasangannya buat tak peduli je dgn dia...

biler kekasih dia ada masalah, dia temankan sepanjang masa. tapi kekasih dia datang pada dia bila ada masalah je. biler tengah hepi.. dia pergi buat mende lain... layan kawan2 lain.

kekasih dia nih pergunakan dia sebagai alat melepaskan kesunyian je.

tu pasal dia kecewa.

lagu nih untuk dia bagitau pada kekasih dia.. yang dia sangat sedih biler kekasih dia tu tak pedulikan dia.. sedangkan dia terlalu sayang kekasih dia dan sanggup berkorban untuk kekasih dia.

ewah.. dah jadi cikgu sastera melayu plak aku nih.. patutnya aku dulu kat sekolah ambik kelas sastera melayu je...

sambung sajak...

yang bisa mengeluarkan isi hati gundah,
buat kali pertama kita bertemu,
kau buatku terkedu,
ku tak sanggup merenung matamu,
kali ini aku bersedia menatapmu.


p/s pssttt... macan.. pic last tu avatar anis punyer ler..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: cuba - faizal tahir   Fri Jun 19, 2009 5:11 am

tq2 salju
adeh aku suka dgr lagu ni..tp motif dia..xde utk sape2 pun
kalau ade pun..dia xleh dgr pun
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: cuba - faizal tahir   Fri Jun 19, 2009 5:13 am



lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: cuba - faizal tahir   Fri Jun 19, 2009 5:23 am

tq 4 sharing peace...
aku suka lagu2 faizal tahir ni..salah satu lagu utk ex-bf aku
bila dgr lagu ni je..automatik aku ingat kat dia...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cuba - faizal tahir   Today at 12:18 am

Back to top Go down
 
cuba - faizal tahir
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gerry attended the Malibu Inn Grand Opening
» City Lights
» Cuban silkscreen film posters
» 2Pac Alive and Living in Cuba? Returning in 2014?
» Blind Items - scurrilous gossip that we'll never know the answer to

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::MUSIC VIDEO::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.