perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 alat mencegah pempuan dr dirogol

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Raja Laut
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-06-03
Location : north

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jul 02, 2009 7:01 am

salju wrote:

(eceh.. tetiba jadi manje plak dgn pakcik... )
salju... pakcik ni gamaknya species pemanja kot? hehhehe...

ok back to topik.
sesuatu pengajaran yang kita boleh ambil dari kejadian2 yang dah berlaku ialah sikap mangsa itu sendiri yang agak 'lalai' dalam menentukan apakah yang dikatakan condisive enviroment kepada wanita. bak kata peribahasa. Pelandok selalu lupakan jerat tapi jerat tak pernah lupakan pelandok.
Back to top Go down
View user profile http://min-def.blogspot.com/
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Fri Jul 03, 2009 2:27 pm

tapi kan pakcik... kadang2 wanita terpaksa bergerak sorang. bukan pasal dia tak sedar risiko tu.. tapi sebab keadaan. nak buat camner kan? pape pun kena doa dan tawakal pada Allah s.w.t banyak2... moga dijauhkan daripada semua ni.

p/s manje2 dalam forum je pakcik... keh keh keh..
Back to top Go down
View user profile
mijieviking
junior
junior


Posts : 22
Join date : 2009-07-02
Age : 34
Location : fukuoka

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Sat Jul 04, 2009 12:38 am

dkt masia ada jual dkt mana,,mahal x cabuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Today at 10:15 pm

Back to top Go down
 
alat mencegah pempuan dr dirogol
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» The "Corkscrew Juniper" Challenge:

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.