perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 alat mencegah pempuan dr dirogol

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: alat mencegah pempuan dr dirogol   Wed Jun 17, 2009 9:08 pm



kondom ni dicipta oleh Sonette Ehlers, seorang wanita dari Afrika Selatan. lol!



kt dlm ni ada duri logam. ni diletak dlm faraj pmpuan. klu ada org lelaki nk rogol, kondom ni akan melekat pd lelaki pnya, dan tkleh dikuarkan kecuali operate.

rasakan ko... tu la.... nk rogol pempuan je..... wakakaka

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 9:08 am

huhuhuhuhu!!!!
kalo nak rogol gak laki kene pakai kondeom besi la kot!!!
lol!
Back to top Go down
View user profile
cik-oya
junior
junior


Posts : 40
Join date : 2009-05-19
Age : 30
Location : KL

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 10:22 am

kejamnye
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 10:46 am

lor..apa lak kejam oya..elok la ade alat tu..biar rasa kene oprate potong abis terus gatai sgt nak merogol..mnta elok2 kan org bagi
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 11:07 am

minta elok2 bagi ke sri...

camne tu... nak minta...

skang dah ade toy tuk laki..
maybe diaorg tak cari pompuan dah kot..
lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 11:15 am

macam mana nak pakai mende ni

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 11:23 am

peace™ wrote:
minta elok2 bagi ke sri...

camne tu... nak minta...

skang dah ade toy tuk laki..
maybe diaorg tak cari pompuan dah kot..
lol! lol! lol! lol!

amboi..laju je dia

··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤·· wrote:
macam mana nak pakai mende ni
lie..ko nak pakai ke tuk pmpuan la klu ko nak pakai..letak kat lubang mana ek
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 11:25 am

sriteddy™ wrote:
peace™ wrote:
minta elok2 bagi ke sri...

camne tu... nak minta...

skang dah ade toy tuk laki..
maybe diaorg tak cari pompuan dah kot..
lol! lol! lol! lol!

amboi..laju je dia

··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤·· wrote:
macam mana nak pakai mende ni
lie..ko nak pakai ke tuk pmpuan la klu ko nak pakai..letak kat lubang mana ek

lie ader brape lubang?
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 11:29 am

muahahahaha sri aku saje nak tau je mcm mana benda ni berfungsi
nawaitu nak pakai tu xde la
klu boleh kasi gamba sekali cara2 m'gunakan

woi Kio aku saja jak nak tau la

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 11:32 am

amboi lie.... nak gamba cara penggunaan..
kang masuk lucah dah tu...
sensord... tuuttttt...
tak bleh...
nak tau cara cane....
lu pikir la sendri..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 1:44 pm

jap2.. aku yang naif nih nak tanya...

kalo masukkan mende tu dalam lubang faraj.... dara tak pecah ker?

takkan semata2 nak elakkan kena rogol... kena pecahkan dara plak?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 1:57 pm

mst la pecah dara tu salju klu pakai bnda ala tu ..... ngok pic yg no. 1 je dh tau kedlamanya smpi ke mn.....tu tuk keselamatan je....merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 7:21 pm

kalo camtu takde beza ler pakai alat tu ataupun tak pakai...

kalo pakai alat tu.. pecah dara..

kalo tak pakai alat tu.. dara akan dipecahkan plak... adeh


p/s lelaki nak pakai leh gak sri.. nak elakkan diri dari diliwat gay... hahaha... wakakaka
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 18, 2009 8:45 pm

bubuh la duri ka api ka,kalu diaorg nak boleh korek..kan2

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Fri Jun 19, 2009 4:55 am

aku tgk betapa besarnya alat tu pn..aku takut nak guna
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Fri Jun 19, 2009 5:04 am

baik jgn pakai..
kang jadi lain lak..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Tue Jun 23, 2009 12:24 pm

hui....takuit2...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Thu Jun 25, 2009 8:53 pm

seb baik kita pandai jaga dara kita tau .................penat basuh bajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Fri Jun 26, 2009 4:59 am

penat pun xpe la panx...baju awek2 kan...kan
lari topik lak cabuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
Raja Laut
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-06-03
Location : north

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Fri Jun 26, 2009 11:42 am

pada pendapatan pakcik la kan... tak perlu langsung guna benda tu kerana dah tentu mengakibatkan macam salju kata. Lagi pulak ianya tidak selesa untuk si pemakai dan efek dia boleh jangkitan kuman. Dan tentunya bukannya kita tau nasib kita bila nak kena terjah.
Apa yang penting hidup macam biasa dan berhati2 semasa berkawan dengan sang lelaki dan kawal pergerakan dan pemakaian mengikut syariat yang betul.

sekarang ade sejenis pil yang sanagt mudah diperolehi dan jika dicampur dalam minuman, akan merangsang sex peminumnya. cara ini banyak digunakan oleh lelaki pemangsa. so berhati2 dalam pergaulan. insyaallah tuhan lindungi ...
Back to top Go down
View user profile http://min-def.blogspot.com/
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Sun Jun 28, 2009 12:27 pm

nak pakai la benda ni ..,,,,, nak beli tang mana ek ....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Tue Jun 30, 2009 6:44 pm

sokong kata2 pakcik raja laut...

mekasih kasi kredit kat kiter..


(eceh.. tetiba jadi manje plak dgn pakcik... )
Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator


Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 32
Location : ^subang+KL+manjung^

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Wed Jul 01, 2009 6:49 am

Sesungguhnye x de alat yg boleh mencegah wanita dr dirogol...melain kan wanita itu sendiri jaga...kawal nafsu.... jgn cepat tergoda ngn pujukan laki... suke wa topik2 cam ni... post byk2 ye ...

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Wed Jul 01, 2009 8:19 am

salju wrote:
sokong kata2 pakcik raja laut...

mekasih kasi kredit kat kiter..


(eceh.. tetiba jadi manje plak dgn pakcik... )
wahhh...abah lol! dpt respon ek.. hrp2 abah dpt baca post salju nih cabuttttttttttttttt
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Wed Jul 01, 2009 8:38 pm

adoi rainz... apa plak tergoda dgn pujukan lelaki.... ni citer pasal rogol lah.. bukan pasal zina... jgn

kalo memujuk merayu menggoda tu orang berzina.. maksudnya mereka melakukan hubungan terlarang suka sama suka.

tapi rogol ni kes paksa. kena tangkap kat tepi jalan.. cekup... pastu kena rogol... dengan tidak rela. tak pun dengan orang2 yang pempuan tu kenal ada gak. kalo dia tak mo... sekali pakwe dia paksa ker.. belasah ker.. pastu rogol... tu baru namanya rogol..

eeee... tetiba takot plak....

uwaaa...... tu pasal pempuan kalo jalan2 sebaeknyer berteman.... dan pasal ni gak ler adik beradik aku cukup riso kalo aku nak berjalan sorang2. lum sempat mak abah bebel.. dia orang dah bebel siap.... adeh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: alat mencegah pempuan dr dirogol   Today at 1:12 pm

Back to top Go down
 
alat mencegah pempuan dr dirogol
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» The "Corkscrew Juniper" Challenge:

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.