perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Anda Liat Nak Bangun Pagi?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Anda Liat Nak Bangun Pagi?   Wed Jun 17, 2009 11:42 am

Adakah anda tergolong dalam kumpulan homosapiens yang liat nak bangun pagi walaupun loceng jam dan berdering separuh mati? hahaha....ini dia produk yang anda nanti-nantikan. ..check it out....muahahaha. ..
1. Jam Gantung

jam ni bila berbunyi ia akan naik slow2 ke atas sampai le anda dapat tangkap ia dan hentikan bunyi jam ini. Bayangkan le kalau anda lambat bangun? Ia akan berdering2 di siling bilik anda? Terpaksa cari tangga pulak. Baik bangun dan matikan ia...

2. Jam Puzzle
Untuk menghentikan jam ini korang kene selesaikan jigsaw puzzle yang diberikan. Abih, puzzle dah siap tak reti2 nak bangun?

3. Jam Cekik

Seperti namanya, korang kene cekik leher jam ni supaya dia berenti berbunyi. Dan dia agar vibrate agar darah2 lancar ke otak korang supaya korang leh bangun...

4. Jam Polis
Jam ni akan ada vibrator, kekuatan bunyi 95 desibel cukup le untuk kejutkan seluruh taman perumahan dan yang best ada lampu mcm lampu kete polis tu....pedih mata wooo...

5. Jam Pin

Seperti namanya dan rupanya, korang kene cari pin mana yang perlu ditekan untuk mematikan jeritan jam loceng ni. Dan kedudukan pin diubah setiap hari secara automatik. Abis kalau dah bersila menekan semua pin, takkan tak daya nak ke bilik air lagi? lol!

6. Jam Ayam Bertelur

Jam ni bila berbunyi dia akan mengeluarkan telur dengan banyak. Selagi korang tak bangun, kutip telur-telur tu, masukkan dalam bakul dan masukkan balik dalam jam..selagi tu ia takkan berhenti berbunyi.... kelass koo!!

7. Jam GI Joe

Mesti korang penah tgk kan kartun GI Joe. Jam ni akan menjerit macam askar bagi arahan dengan kuat sampai le korang bangun, berkawat 10 minit dan push up 50 kali (tang ni aku tambah aje)..

8. Jam Grenade

Korang tau lah kan apa fungsi grenade. Sekali dia 'meletup' dia punya bunyi....confirm lepas tu korang kene halau dari neighbourhood tu...wakakakaka. .. cabuttttttttttttttt

9. Jam Nyorok-Nyorok

Inilah jam yang paling powerful. Sekali dia berbunyi, dia akan bergolek lah bergoleklah suka hati dia lah kemana dia nak golek dan dia akan sembunyi. Selagi korang tak jumpa dia, selagi tu dia takkan berenti melalak. Kalau pintu bilik terbuka dan ini jam sudah turun tangga....kaput lah beb.....wahahahaha

Amacam, best tak jam-jam ni? sapa2 nak beli bleh le order kat internet..kat mana exactly aku pun tak tau sebab aku pun dapat mende2 ni dari email...wahahahaha. ..selamat mengejar jam!!!!
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Anda Liat Nak Bangun Pagi?   Wed Jun 17, 2009 6:02 pm

nak jam mana ek...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
ivy
junior
junior


Posts : 22
Join date : 2009-05-15

PostSubject: Re: Anda Liat Nak Bangun Pagi?   Thu Jun 18, 2009 9:02 am

jam no.3 .. best ckit nak lepas geram sbb bgnkan dr tdo..
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: Anda Liat Nak Bangun Pagi?   Thu Jun 18, 2009 9:10 am

lol!
lol x nak la jam2 ni!!!
tido lagi best dari keja jam!!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Anda Liat Nak Bangun Pagi?   Today at 1:14 pm

Back to top Go down
 
Anda Liat Nak Bangun Pagi?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [Pro Decklist] Revolution Storm

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.