perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Cheeseburger Bed

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Cheeseburger Bed   Wed Jun 17, 2009 9:14 am









Janganlah menjadi begitu masin..
sehingga orang meludahmu..
Dan janganlah pula berlaku
terlampau manis, sehingga
mereka menelan dirimu
begitu saja...
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Wed Jun 17, 2009 9:17 am

huhuhuh!!! bestnye!! buleh makan ke?
Back to top Go down
View user profile
ivy
junior
junior


Posts : 22
Join date : 2009-05-15

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Wed Jun 17, 2009 9:54 am

cam best jew.. aku nak la katil ni..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Wed Jun 17, 2009 9:59 am

nak satu ar....
cam best jek...
lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Wed Jun 17, 2009 10:17 am

hahaha aku nak yg nombo 2 tu cam bes je

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Wed Jun 17, 2009 11:36 am

aku nak katil cekodok pisang

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Tue Jun 23, 2009 12:13 pm

nak2 gak...mau tido atas ni.... x bngun kang...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Sun Jun 28, 2009 12:39 pm

best ni buat port main tindih2...uhhhhh uhhhhh

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Sun Jun 28, 2009 3:19 pm

beli ded tu dapat skali ngan pompuan tu ke??
nak yang pakai spek tu la kalo cm tu!!!
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Tue Jun 30, 2009 6:46 pm

kecik... semak.. banyak sangat bantal2 terdiri daripada hiasan dalam beger tu.. rimaslah...

suka katil yang besar.. lebar... pastu tak serabot sangat.. kalo berguling2 pun best je...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Cheeseburger Bed   Today at 5:15 am

Back to top Go down
 
Cheeseburger Bed
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.