perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 public toilet

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: public toilet   Wed Jun 17, 2009 5:42 am



lol! lol! lol! lol! lol!
senang nak kencing klu tak tahan...

korang rasa ok ke camni..
makin truk lak...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: public toilet   Wed Jun 17, 2009 5:46 am

huhuhuhu
untuk laki je ke? pompuan nyer x der?
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: public toilet   Wed Jun 17, 2009 6:30 am

klu pmpuan pn ade cmtu..x sempat nak kencing..dh kene 'kencing'
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: public toilet   Today at 4:41 pm

Back to top Go down
 
public toilet
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» How do you go to the toilet in space?
» People Caught Doing Dirty Things In Public
» TOILET HUMOUR & INFORMATION
» Lesson #21.1: Revealing/Public Knowledge/Look
» Gerard Butler's Toilet Shrine - CONFIRMED FALSE BY THE OWNERS OF SPRINKLER SHOP

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.