perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cermin mata atau kanta mata (contact lens)?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   Tue Jun 16, 2009 2:30 pm

kepada kawan2 yang berkacamata

saje nak tanya pendapat korang... mana lagi best? pakai spek ker.. pakai contact lens?

erm.. bagi aku.. aku lagi suka pakai spek. sbb aku pemalas. kalo pakai contact lens kena cuci ler, apa ler.. pastu nak tunjal2 dalam mata... ish.. leceh betoi....

lagipun sejak akak aku kena ulser mata disebabkan efek pakai contact lens.. lagilah aku takot nak pakai..

korang plak camner yer?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   Tue Jun 16, 2009 3:08 pm

pakai spek lg elok sng ala klu mata dh rabun x na yah la nk belagak mcm x rabun aku pn mls la nk guna contact lens ni menyusahkn.....merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   Tue Jun 16, 2009 5:37 pm

citer sal spek ngan contact lens ni mmg byk pengalaman.... dan aku mmilih spek lagi la dari contact lens, klu pakai lens ni renyah la keje die, penah skali tu....aku baru nak merasa pakai lens,nak kua pekan time tu.pakai punya pakai punye pakai,da mlm,,,aku da letih ngan ngantuk lah,sedo2 aku tido tak mukak lens,tgh malam rtu aku tjaga,sakit gler... mata aku bengkak.pastu mata ni mmg kering abis la....jenuh g amik air kasi basah,pastu 3 ari mata aku merah,dan lepas2 tu byk kali gak aku ttdo ngan lens,tapi tak jd pe2,mule2 je sakit pastu tak dah.tapi payah la lens ni,byk bbenor songeh nye,lagi pon lens ni byk kurg,die takleh pakai mlm sbb die takde tuk silau.power tak leh lebeh 1000,lagi die tak mnyeluruh,klu tgk tpi jadi kabo...lagi bagus la pakai spek
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   Tue Jun 16, 2009 8:26 pm

erk.... dok diam je lah... lol!

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   Tue Jun 16, 2009 8:54 pm

aku stuju ngan salju...di sbb kn aku da tawu ksn cntct lens ni...aku mg x pkai la...tp klu aku nk pkai pon jap jer...bkn lame2...wat mase skunk ni aku xgne lg la cntct lens...huhuhu..
:group: :group: :group:

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   Today at 9:49 am

Back to top Go down
 
cermin mata atau kanta mata (contact lens)?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» WTS FRESH MATA FRESH DERMOND MAX VLAD
» Does George wear contact lenses
» Discussion: Let's say you're the first person to make alien contact
» In the Phantom world, who would you like to know/contact...
» contact cleaners

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.