perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 jaga!!!!! letrik... BAHAYA!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: jaga!!!!! letrik... BAHAYA!   Mon Jun 15, 2009 5:05 pm



cuba korg tgk btoi org tu nmpk cam bangga atas train smpi tgn dia cuba pegang wayar letrik... pastu trus dia terbakar ish.... rokok dulu nk tenangkan diri...

_________________________________________________


hidup mesti mau appy


Last edited by macan_sparrow on Mon Jun 15, 2009 8:19 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: jaga!!!!! letrik... BAHAYA!   Mon Jun 15, 2009 7:19 pm

macan, aku baru nak letak video ni..
hehe....
ang dah taruh dlu...
org tu tak mau turun dari train tu..
aku ingat die ade masalah mental...
pastu, die rasa macam nak pgang sesuatu...
last2 t'salah pegang... sodih sodih sodih sodih
macan, video tu asal eror..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: jaga!!!!! letrik... BAHAYA!   Mon Jun 15, 2009 7:41 pm

MAK AI...DA MACAM APE DA TERBAKAR DIA...SIAN GLE SIOT...HUHUHU..

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: jaga!!!!! letrik... BAHAYA!   Mon Jun 15, 2009 8:31 pm

ye ke peace aku x tau lak,aku ni klu agak2 menarik aku letak je... ....sebenarnya aku teringat abg ipar aku yg meninggal terkena letrik tp time tu dia bwk jentera berat terkena wire letrik aku dlm2 bnyk adik beradik bini aku ngan dia yg paling ngam ngan aku.....sian anknya baru umur 1 thn sodih ....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: jaga!!!!! letrik... BAHAYA!   Mon Jun 15, 2009 9:17 pm

buta jek..mati cam tu je dia...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: jaga!!!!! letrik... BAHAYA!   Tue Jun 16, 2009 5:15 pm

erk cian gak la !! dah ajal dia nak wat cmner kan!!! ape pe pon macan jgn pasang rokok guna api cm tu!!! huhuhuhu!!!

igtlah org tersayang!!!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jaga!!!!! letrik... BAHAYA!   Today at 3:09 pm

Back to top Go down
 
jaga!!!!! letrik... BAHAYA!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::VIDEO MENARIK::. .::INTERESTING VIDEOS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.