perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Wed Jun 10, 2009 9:47 am

YM!!! oh...kawan2 ku sayang....pandangan anda tentang ni...baik ke buruk?
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Wed Jun 10, 2009 11:32 am

Ym? Bestttt masa boring...tgk pd org yg gunakannye la...tgk pd niat.. Niatt baik ok la ym tu...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Wed Jun 10, 2009 11:59 am

ym best best
kekadang ber ym ni ade gak mendatangkan pekdah nye
hehe bnyk mende baru leh belajar hanya dr ym
bnyk kengkawan baru dan ade lak sesetengah nye yg dapat jumpe n jd lah kwn alam realiti pastu ade gak yg jd cinte tenet melalu tenet n lau jumpe tersipu2 malu pastu kapel la di alam realiti pastu dr ym gak leh belajar ngan org2 yg terer lam tenet ni yg tak dekut ilmu tu la miss doa kan pada mereka yg tak dekut ilmu tu agar di balas dengan pahala yg tak terkira dr Allah hanya Allah je yg boleh balas jasa mereka yg berkenaan n bnyk lg kebaikan yg leh di manfaatkan dr ym.. TAPI... jgn ade gak buruk nya
ye lah buruk nye tu bila org yg berlagak otai lam ym
macam la die yg terhebat macam lah die ter otai ter pro dan ym tu milik die sorang jelir dan bnyk gak penipuan melalui ym amik kesempatan la penipu la itu dr sudut org wat kat kite yg baru ni nak main boot nak tunjuk otai la sgt padahal kat luar alahai diamlah tak leh bla ade gak yg lama tp berlagak je sebab die dah lama lam ym padahal taktau ape2 die tau nak berlagak jer diamlah
eh lari topik ker takde la itu sedikit dr luahan je la
ym? oohhhhhhhhhh dr ym gak leh wat kite lalai tak ingat makan tak ingat tido tak ingat minum sampai laporan anis sikit pon tak wat lg gile ym jer pastu gile forum jer n dr ym gak lah penah kecewa yg teramat sgt sgt2 kecewa memang kecewa sgt sedih terasa diri tertipu bila pernah mencintainya sedih tp sebab pengelaman tertipu itu tak pernah dah nak caya cinta tenet jgn kan tenet alam realiti pon susah nak terima gak walau hati ini selalu memberontak sepi inginkan cinta sedih tp sakit yg masih terasa membuat kan hati ini jd degil untuk percaya cinta diamlah cinta ym cinta myspace cinta tenet cinta alammaya cinta alam realiti susah nyer ade satu mamat pernah tanya "kenapa awak masih single aek?" anis jawab satu jer sedih pengelaman lepas anis jdkan pengajaran dr terluka lg n die kata "lelaki semua tak sama..."
hmm susah la..ada pun anis try untuk cintai lelaki yg kenal dr ym atau dr alammaya ni tp entah lah..betul ke hati sedia untuk yg lebih serius?? ym...oh ym erghhh diamlah skg ym untuk chat suke2 jer no love no touching just enjoy with friend n about love ???? rehat sebentar bersama roti canai ym oh ym dap nye ym = yang manis tp kesimpulannya ym la wat aku leka tak siap laporan selain ym..blog..forum..prepaid.. padan muka ko anis

alamak ade terlari topik lg ker ni












lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Wed Jun 10, 2009 2:45 pm

aku bersosial dalam YM.

kalo dah kata bab bersosial.. mesti ada baek buruk ye tak?

adatlah tu kalo dah berkawan...

pape pun, niat aku.. aku cuma nak bersosial.. dan menolong orang yang perlukan pertolongan aku... tu je...
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Wed Jun 10, 2009 4:46 pm

ym ape tu aku tau pape la plak sal ym ni ... ade sesapa sudi aja aku main ym x ??

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
zul_ichigo
junior
junior


Posts : 31
Join date : 2009-04-12
Age : 29
Location : Kelantan

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Wed Jun 10, 2009 9:11 pm

pd pandangan hamba laa...YM ni kadang2 ade baik nyer ade buruk nyer..sbb YM nie leh mengeratkan siraturrahim antara saudara yg jauh..tu jela pandangan sy...
Back to top Go down
View user profile http://zulismail.blogspot.com/
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Thu Jun 11, 2009 4:04 am

ye betul.... ikut pada orang tu nak ym tu camner..
klu nak yang baik.. baik lah..
klu nak buruk.. buruk lah...
yang penting niat..
niat nak cari cinta.. bercinta la dia dalam ym..
niat nak belajar.. belajar la diam dalam ym..
niat nak mencari kawan.. dapat la kawan dia dalam ym..
niat nak keseronokan.. keseronokan la dia dalam ym..
tul tak..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Thu Jun 11, 2009 5:04 am

dgn keterangan korang..
terpulang pd diri sendiri... baik yg kita buat baik la yg jadi... ape pun kene hati2 dlm setiap perkara..jgn terlalu mudah percaya..menaruh harapan lg la jgn
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Thu Jun 11, 2009 5:26 pm



semua diberi kebebasan menyuarakan pendapat masing2...jadi x lari tajuk kot anis...xpe jgn riso luv x kisah...panx....jgn tangkap eee...

baik atau buruk YM tu semua depend pada diri kita sendiri kan...tapi mmgla lau dh ngadap ym,forum,blog or pe2 je la mmg kdg2 x ingt pe dah...even makan pun depan pc... berak seb bek tak yak jer... ....lagi2 please...
Back to top Go down
View user profile
Gearnob
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-05-18

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Fri Jun 19, 2009 6:46 pm

opocot
Alaa.... YM ni kira cam keta/moto gak ler....
Orang yang cipta tu suruh wat menda baik

Tapi yang guna tu yang terlebih hebat lapulak terbang
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Sat Jun 20, 2009 6:41 pm

Quote :
tapi mmgla lau dh ngadap ym,forum,blog or pe2 je la mmg kdg2 x ingt pe dah...even makan pun depan pc....

hahaha... cam aku ler nih... wakakaka makan depan lappy.... tak caya tanya budak2 GSK.. dia orang selalu kena usik dgn aku. aku nak makan je.. on cam.. kasi mereka semua terliur..

hehehe...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Mon Jun 22, 2009 8:42 am

biar xde bopren..jgn xde internet
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Mon Jun 22, 2009 1:27 pm

betoi tu sri.... ni aku dok kat rumah abang aku.. pakai berokband.. tensennnyer.. nak forum susah... nak blogging susah.. nak chatting lagi susah... warggghhh!!!!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Tue Jun 23, 2009 6:11 am

itu la yg aku rasa kini...di malam hari...sunyi tanpa berokband aku sedih
Back to top Go down
View user profile
____.kyodai.____
Moderator
Moderator


Posts : 53
Join date : 2009-11-06

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Sat Nov 07, 2009 9:58 pm

miss-lady wrote:
ym best best
kekadang ber ym ni ade gak mendatangkan pekdah nye
hehe bnyk mende baru leh belajar hanya dr ym
bnyk kengkawan baru dan ade lak sesetengah nye yg dapat jumpe n jd lah kwn alam realiti pastu ade gak yg jd cinte tenet melalu tenet n lau jumpe tersipu2 malu pastu kapel la di alam realiti pastu dr ym gak leh belajar ngan org2 yg terer lam tenet ni yg tak dekut ilmu tu la miss doa kan pada mereka yg tak dekut ilmu tu agar di balas dengan pahala yg tak terkira dr Allah hanya Allah je yg boleh balas jasa mereka yg berkenaan n bnyk lg kebaikan yg leh di manfaatkan dr ym.. TAPI... jgn ade gak buruk nya
ye lah buruk nye tu bila org yg berlagak otai lam ym
macam la die yg terhebat macam lah die ter otai ter pro dan ym tu milik die sorang jelir dan bnyk gak penipuan melalui ym amik kesempatan la penipu la itu dr sudut org wat kat kite yg baru ni nak main boot nak tunjuk otai la sgt padahal kat luar alahai diamlah tak leh bla ade gak yg lama tp berlagak je sebab die dah lama lam ym padahal taktau ape2 die tau nak berlagak jer diamlah
eh lari topik ker takde la itu sedikit dr luahan je la
ym? oohhhhhhhhhh dr ym gak leh wat kite lalai tak ingat makan tak ingat tido tak ingat minum sampai laporan anis sikit pon tak wat lg gile ym jer pastu gile forum jer n dr ym gak lah penah kecewa yg teramat sgt sgt2 kecewa memang kecewa sgt sedih terasa diri tertipu bila pernah mencintainya sedih tp sebab pengelaman tertipu itu tak pernah dah nak caya cinta tenet jgn kan tenet alam realiti pon susah nak terima gak walau hati ini selalu memberontak sepi inginkan cinta sedih tp sakit yg masih terasa membuat kan hati ini jd degil untuk percaya cinta diamlah cinta ym cinta myspace cinta tenet cinta alammaya cinta alam realiti susah nyer ade satu mamat pernah tanya "kenapa awak masih single aek?" anis jawab satu jer sedih pengelaman lepas anis jdkan pengajaran dr terluka lg n die kata "lelaki semua tak sama..."
hmm susah la..ada pun anis try untuk cintai lelaki yg kenal dr ym atau dr alammaya ni tp entah lah..betul ke hati sedia untuk yg lebih serius?? ym...oh ym erghhh diamlah skg ym untuk chat suke2 jer no love no touching just enjoy with friend n about love ???? rehat sebentar bersama roti canai ym oh ym dap nye ym = yang manis tp kesimpulannya ym la wat aku leka tak siap laporan selain ym..blog..forum..prepaid.. padan muka ko anis

alamak ade terlari topik lg ker ni












lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cabuttttttttttttttt



kyo setuju giler
ym ni kadang2 baik
n byk yg buruk
asgmnt x siap sbb ym,forum (
tp dlm forum n ym ni la dpt kwn2 baru:))
dpt ilmu baru
Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin


Posts : 55
Join date : 2009-10-23
Age : 27
Location : Perak @ Kedah @ Penang

PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Wed Apr 14, 2010 11:16 pm

miss-lady wrote:
ym best best
kekadang ber ym ni ade gak mendatangkan pekdah nye
hehe bnyk mende baru leh belajar hanya dr ym
bnyk kengkawan baru dan ade lak sesetengah nye yg dapat jumpe n jd lah kwn alam realiti pastu ade gak yg jd cinte tenet melalu tenet n lau jumpe tersipu2 malu pastu kapel la di alam realiti pastu dr ym gak leh belajar ngan org2 yg terer lam tenet ni yg tak dekut ilmu tu la miss doa kan pada mereka yg tak dekut ilmu tu agar di balas dengan pahala yg tak terkira dr Allah hanya Allah je yg boleh balas jasa mereka yg berkenaan n bnyk lg kebaikan yg leh di manfaatkan dr ym.. TAPI... jgn ade gak buruk nya
ye lah buruk nye tu bila org yg berlagak otai lam ym
macam la die yg terhebat macam lah die ter otai ter pro dan ym tu milik die sorang jelir dan bnyk gak penipuan melalui ym amik kesempatan la penipu la itu dr sudut org wat kat kite yg baru ni nak main boot nak tunjuk otai la sgt padahal kat luar alahai diamlah tak leh bla ade gak yg lama tp berlagak je sebab die dah lama lam ym padahal taktau ape2 die tau nak berlagak jer diamlah
eh lari topik ker takde la itu sedikit dr luahan je la
ym? oohhhhhhhhhh dr ym gak leh wat kite lalai tak ingat makan tak ingat tido tak ingat minum sampai laporan anis sikit pon tak wat lg gile ym jer pastu gile forum jer n dr ym gak lah penah kecewa yg teramat sgt sgt2 kecewa memang kecewa sgt sedih terasa diri tertipu bila pernah mencintainya sedih tp sebab pengelaman tertipu itu tak pernah dah nak caya cinta tenet jgn kan tenet alam realiti pon susah nak terima gak walau hati ini selalu memberontak sepi inginkan cinta sedih tp sakit yg masih terasa membuat kan hati ini jd degil untuk percaya cinta diamlah cinta ym cinta myspace cinta tenet cinta alammaya cinta alam realiti susah nyer ade satu mamat pernah tanya "kenapa awak masih single aek?" anis jawab satu jer sedih pengelaman lepas anis jdkan pengajaran dr terluka lg n die kata "lelaki semua tak sama..."
hmm susah la..ada pun anis try untuk cintai lelaki yg kenal dr ym atau dr alammaya ni tp entah lah..betul ke hati sedia untuk yg lebih serius?? ym...oh ym erghhh diamlah skg ym untuk chat suke2 jer no love no touching just enjoy with friend n about love ???? rehat sebentar bersama roti canai ym oh ym dap nye ym = yang manis tp kesimpulannya ym la wat aku leka tak siap laporan selain ym..blog..forum..prepaid.. padan muka ko anis

alamak ade terlari topik lg ker ni












lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cabuttttttttttttttt



kyo setuju giler
ym ni kadang2 baik
n byk yg buruk
asgmnt x siap sbb ym,forum (
tp dlm forum n ym ni la dpt kwn2 baru:))
dpt ilmu baru





typ0...YM xbest..menb0san kn..bru on jap..ada jewk yg cari pasai...xbley tngok org snang ckit...ekekeke....sapa yg trasa amek k..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???   Today at 5:38 pm

Back to top Go down
 
Yahoo Messenger!!! baik ke buruk ek???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Whats VidyaBalan wearing? Yahoo OMG article.
» Skaven Clan Pestilens Rat Ogre Question
» JJ Gerard Butler and Michelle Monaghan: Preacher Pair
» My first cards
» Light Warrior Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.