perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PALM ISLAND!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: PALM ISLAND!!!   Tue Jun 09, 2009 6:18 pm

PALM ISLAND....

Saja nak tanya pendapat kawan2....kemajuan kemodenan ciptaan manusia yang menakjubkan atau membazir??? sampai mgubah peta dunia kah??? baguskah?? kaya sangat sampai x tau nak wat apa kot...








menarik,unik,mewah...tapi org kaya leh la.. membazir x?


Last edited by luvfama on Wed Jun 10, 2009 7:12 am; edited 1 time in total (Reason for editing : hee...pic)
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PALM ISLAND!!!   Wed Jun 10, 2009 4:02 am

palm island..amende tuh.. sri ni pun xtau gak klu dpt letak la pic mntak tlng miss_lady ke sri pun leh tolong gak
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PALM ISLAND!!!   Wed Jun 10, 2009 11:56 am

Baguih la tu ada kemajuan,membazir bg yg miskin mcm aku kalu nk ikuttkan membazir kot benda2 ni.. Eh palm island kat negara belah2 arab kan.. Besa la pak arab mmg suka membazir bukan2. ..satu lg aku rasa akhir zaman mmg mcm ni.. Manusia berlumba lumba ciptta sesuatu yg amat mahal..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: PALM ISLAND!!!   Wed Jun 10, 2009 12:08 pm

pertama sekali tq too luv sebab bukak topik ni untuk melihat pendapat memasing
................................

betui tu abg firhan lepas tu ranap mcm tu jer bile kiamat n tak berbaloi pon nak tunjuk kekayaan die jer tu
drpada membazir mcm tu baik p bantu anak2 yatim ker warga emas ker OKU ker lg ade pekdah nyer citt poraaaa diamlah alamak cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: PALM ISLAND!!!   Wed Jun 10, 2009 6:10 pm

membazir mmg la yg penting bkn negara msia yg wat pulau mcm tu ermmm bedal la janji jgn duit org kita dh la pak arab mmg bnyk duit...klu msia wat pulau mcm tu mmg aku bangkang pnya la.... merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PALM ISLAND!!!   Thu Jun 11, 2009 3:45 am

masing-masing nak tunjukkan kepada dunia kebolehan negara masing kepada2.. bagi aku.. benda tu rugi dan jugak mendatangkan keuntungan.. rugi kepada rakyat yang miskin.. untung pada orang kaya yang melabur.... klu mereka betul2 buat untuk rakyat.. rasanye kompem ramai yang tak miskin nye..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: PALM ISLAND!!!   Thu Jun 11, 2009 5:43 pm

aah...kat UEA dubai panx...owned by Nakheel firm..

welcome miss... btol2 luv rasa bengang coz yg leh pi confirm mmg tol2 kaya jer...hotel dia pun punya la mahal...x mampu la cik pah nak pi, walopun cam teringin jer ni ha....ada sapa2 leh bawakkan x?

tol macan...depa sampai nak wat pulau bentuk peta dunia agi tu sebelah palm island tu...depa upah 300 man made tuk nak wat pulau peta dunia tu...mmg la dengar mcm takjub gila...tapi pe faedahnya ek?

btol la...termasukla negara kita peace...berlumba2 nak jadi gah di mata dunia... tapi kdg2 mcm bangga lak sikit pase klcc penah jadi bangunan pencakar langit tertinggi dunia kan...tapi skunk dah trun pangkat...

** tapi kan lagi bagus depa sedekah kat forum kita ni...leh gak wat kenduri besar2 ek
Back to top Go down
View user profile
grandson
junior
junior


Posts : 40
Join date : 2009-06-01

PostSubject: Re: PALM ISLAND!!!   Fri Jun 12, 2009 7:37 am

dunia akhir zaman... kita yg sederhana nie insaf la kan... meh sebatang
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PALM ISLAND!!!   Today at 8:58 pm

Back to top Go down
 
PALM ISLAND!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» IF YOU WERE SHIP WRECKED ON A TROPICAL ISLAND ?
» No Man is an Island
» Selsey Island pottery
» What is this two-toned lot? Answer - they belong to Palm Springs.
» Palm Springs Pat.No.486

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.