perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 neH contoH perLi utK orG yG dA kaweN.. yekE??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dila_L.e.O
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-04-13

PostSubject: neH contoH perLi utK orG yG dA kaweN.. yekE??   Tue Apr 14, 2009 3:57 pm

Sebelum Tido:

6 minggu: Selamat tido Sayaaang, mimpi indah-2 ya, mmmuach.

6 bulan: Tolong matikan lampu tu, silau aah.

6 tahun: Sana sikit lah... Tido kalau tak mengepit tak bole ker???!


Pakai Toilet:

6 minggu: Tak apa, U masuk ler dulu, I tak kisaaahhhh
6 bulan: Masih lama lagi ke nih?
6 tahun: Brug! brug! brug! (suara pintu digegar), kalau nak bertapa pilah gunung ledang sana !!!


Balas SMS:

6 minggu: Iye Sayang, jap lagi I sampai rumah. Sayang, I belikan murtabak favourite U ye Sayang..
6 bulan: Trafik jam aah
6 tahun: K....


Dating process:

6 minggu: I love U, I love U, I love U.

6 bulan: Of course I love U.

6 tahun: Iyalah!! kalau I tak cintakan U, buat apa I nikah dengan U???


Pulang Kerje:

6 minggu: Sayaaang, I dah balik nih...
6 bulan : I'm BACK!!
6 tahun: Masak apa hari ini??


Hadiah (ulang tahun):

6 minggu: Sayang, I harap U suka cincin yang I beli untuk U ni
6 bulan: I beli lukisan, nampak sesuai dengan suasana ruang tengah
6 tahun: pakai duit u sendirilah apa yg U nak.. i takde duit


Telefon:

6 minggu: Baby, ada yang ingin berbual ngan U di telefon nih
6 bulan: Eh... Your call...
6 tahun: WOOIII TELFON BUNYI TUUUHHH.... ANGKAT AAAAAHHH!!!


Masakan:

6 minggu: Wah, tak sangka I, pandai U masak.Rasa pun sedappp...!!!
6 bulan: Kita makan apa malam ini??
6 tahun: HAH!! LAUK INI LAGI?


Memaafkan:

6 minggu: Sudahlah, tak apa, dah pecah pun, nanti kita beli lagi yang lain,eh
6 bulan: Hati-hati, nanti jatuh tuh.

6 tahun: Orang dah bilang berkali-2 pon tak paham!!


Baju baru:

6 minggu: Aduh sayang, U seperti bidadari dengan pakaian itu
6 bulan: Lah... Beli baju baru lagi?
6 tahun: DAH BERAPA RIBU HABIS BELI BAJU TU???


Merancangkan Holiday:

6 minggu: Macam mana kalau kita jalan-jalan ke Amerika atau ke tempat yg U nak honey?
6 bulan: Kita ke Bukit Bintang aje ler... Senang sikit tak perlu naik flight...
6 tahun: JALAN-JALAN??? DUDUK RUMAH AJE TAK BOLEH KE? BUANG DUIT JE!


TV:

6 minggu: Baby, kita nak tengok cite apa malam ini?
6 bulan : Sekejap eh, citer bagus ah.

6 tahun: JANGAN TUKAR-2 BOLE TAK!!!

dimanakah sepatutnye leo letak toipic neh...
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
avatar

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: neH contoH perLi utK orG yG dA kaweN.. yekE??   Tue Apr 14, 2009 4:37 pm

kat cakap2 ke..
tak pon kaunseling....
hehhehee..
mana2 pon takpe...
:-P:
ni sume sebab dah bosan..
jadi, jgn jadi kan benda tu bosan..
jadi kan sume nye macam baru..
tak jadi la camtu..
hehehe...
kene rajin usik mengusik gak..
aghaghaghaghagha...

:\M/:
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
avatar

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 32
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: neH contoH perLi utK orG yG dA kaweN.. yekE??   Thu Apr 16, 2009 8:18 pm

....hahahahahahahahaha.....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss_perak.gurlz
junior
junior
avatar

Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 29

PostSubject: Re: neH contoH perLi utK orG yG dA kaweN.. yekE??   Mon Apr 20, 2009 5:02 am

hahaha.. lalalala.....
citer yg menarik..time aku bce ni..
aku dgn bf aku..hahaha..adehhhh....
aku ckp.." abg..jgn jd mcm ni ok..,"
n bf aku ckp " ok la syg..,"
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
avatar

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 32
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: neH contoH perLi utK orG yG dA kaweN.. yekE??   Mon Apr 20, 2009 5:30 am

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahaha
hahahahahahahahah
hahahahahahahah
hahahahahahaha
hahahahahaha
hahahahaha
hahahahah
hahahaha
hahaha
hahah
haha...(yg aku tawu nk gelak jer ble bce sumer ni)
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: neH contoH perLi utK orG yG dA kaweN.. yekE??   

Back to top Go down
 
neH contoH perLi utK orG yG dA kaweN.. yekE??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Perli Schwäbisch Gmünd
» Question: Adapting New PAS3 Tone Control PCB To Original 4 Knob Layout

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.