perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 bisnes my sister..elmy_mimie..meh la tgk sat...mana tau berminat..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: bisnes my sister..elmy_mimie..meh la tgk sat...mana tau berminat..   Mon Jun 08, 2009 2:41 pm

masing2 dah ade iklan ni lak miss bg iklan bisnes akak..lebih kurang la jugak mcm user lain ade iklan sal top up tp ni miss iklan kan secara detail kit sal bisnes ni..

boleh klik ke laman bawah ni link die..

[Only admins are allowed to see this link]

citer die mcm ni... cube klik kat link ni lak [Only admins are allowed to see this link]
dah lama akak miss ni mintak tolong n baru teringat lik sal ni bila cek email td..
ermm penerangan die semua ade kat blog tu..n kat laman utama die lak [Only admins are allowed to see this link] ermm so try la aek..memang miss leh caye sebab miss tgk sendiri n die dpt gak untung nya so korang bila lagi kan..senang je..leh wat duit hanya di rumah jer..ha ape lg cube la try test


_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
[Only admins are allowed to see this image]
Back to top Go down
View user profile
 
bisnes my sister..elmy_mimie..meh la tgk sat...mana tau berminat..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sister Yukariko's confessional booth! For the sinful...
» [100606] Hyori at her sister friend's wedding [7M/mp4]
» Ankit Gera 'gears up' for his sister's wedding in Delhi - TC
» SBS - Tv stars attend Ankit's sister's wedding
» DeDee Pfeiffer (yes, Michelle's sister) - late 80s

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::JUALAN GARAJ::. :: Internet Biz-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.