perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Are U inlove...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Are U inlove...   Mon Jun 08, 2009 2:22 pm

Are you in love with Someone?

When U are together with that special someone, u pretend to ignore that person
But when that special someone is not around, U might look around to find them
At that moment…
U are in Love…

Although there is someone else who always make you laugh, your eyes and attention might go only to that special someone.

Then...... you are in love

Although that special someone was supposed to have called you long back ,
to let you know of their safe arrival, your phone is quiet
You are desperately waiting for the call
At that moment… u are in love

If you are much more excited for one short e-mails/sms... u are in love

When u find yourself as one who cannot erase all the messages in your answering machine because of one message from that special someone...
U are in love.......

When u get a couple of free movie tickets, you would not hesitate to think of that special someone..

Then u are in love…..

You keep telling your self, “that special someone is just a friend’’, but you realize that you can not avoid that person’s special attraction.

At that moment you are in love.....

While you are reading this page, if someone appears in your mind,
Then you are in love with that person.......
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Are U inlove...   Mon Jun 08, 2009 2:39 pm

(aku terlebih rajin nak translate nih.. hehehe)

adakah anda sedang mencintai seseorang?


apabila anda berdua dengan insan istimewa itu, anda berpura2 untuk tidak mempedulikannya.

tetapi apabila dia tiada di sisi anda, anda akan mula mencarinya.

pada ketika itu...

anda sedang mencintainya. :kisstangan:

walaupun pada ketika itu ada insan lain yang suka membuat anda ketawa, mata dan perhatian anda hanya memerhatikan insan istimewa itu....

maka... anda sedang mencintainya.


walaupun seseorang itu sepatutnya menghubungi anda untuk memberitahu bahawa dia telah selamat sampai... tetapi telefon anda tidak berbunyi.... menyebabkan anda gelisah menandikan panggilan itu.. pada ketika itu, anda sedang mencintainya.

apabila anda berasa teruja dengan satu email atau sms daripada insan istimewa itu, anda sedang mencintainya.

apabila anda tidak sanggup memadam semua mesin menjawab panggilan hanya kerana salah satu msg itu mengandungi mesej insan istimewa itu... maknanya anda sedang mencintainya.

apabila anda diberikan dua tiket percuma untuk menonton wayang, anda tidak teragak-agak untuk menjemputnya menonton bersama ada... maknanya anda sedang mencintanya.

anda tidak habis2 menyatakan pada diri anda bahawa insan istimewa itu sekadar kawan biasa.. tetapi anda tidak mampu untuk menolak tarikannya... pada ketika itu.. anda sedang mencintainya.

apabila anda sedang membaca risalah ini, seorang insan muncul dalam fikiran anda, maka anda sedang mencintainya.........

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Are U inlove...   Mon Jun 08, 2009 3:23 pm

maaf.. sedih
bukan niat untuk menolak cinta mu sedih
namun hati ini masih terluka sebab insan lama yg masih bertakhta dalam hati ini sedih
tp insan itu pula telah pergi buat selamanya sedih
adakah masih bisa pintu hati ini di buka sedih
untuk mu yg sedang mencntai ku sedih
maaf sedih
bukan niat untuk membuat kau kecewa sedih
tp diri ini tidak bisa membohongi hati sendiri sedih
dan kini sedih
hikmah di sebalik perpisahan kau kini bahagia bersama insan lain sedih
aku bukan sesempurna insan untuk diri mu sedih
maafkan aku kerna pernah membuat kau terluka sedih
maafkan diri ku sedih
cinta hati ini telah terkubur sedih
dan tak mungkin kan ada pengganti lg sedih
sedih kecewa sedih kecewa sedih
..............................................................................

aku duduk termenung
di kala senja itu tiba2 banyangan silam tika bersamamu menerkam lubuk hati ku
aku terasa bahagia tika itu
tapi bahagia itu rupanya bukan milik ku kecewa
bukan salah mu perpisahan itu sedih
tapi hati masih tak tenteram sedih
ku cuba dan ku cuba.... namun aku yg melukai hati ku sendiri dan tanpa sengaja hati mu jua turut ke lukakan... sedih maafkan aku syg sedih
ku harap kau berbahagia bersama insan pilihan mu.. sedih
ku tahu kau pernah terluka kerna ku dan ku mohon maaf... sedih
mungkin inilah hukuman yg ku terima yg masih di himpit rasa bersalah kecewa

.................................................................

malam itu aku bermimpi......
mimpi kenangan kau dan aku....
di bawah lampu malap...
di satu pesta keramaian..
sempena menyambut tahun baru...
aku terloncat seperti anak-anak...
kerana suka melihat bunga api itu..
lalu kau membawa handphone 3G mu dan kau berlari meninggalkan ku..
bila kau kembali membawa gambar yg kau tangkap...
gambar bunga api di langit..
aku rasa sungguh romantis malam itu...
tapi mengapa...
mengapa mimpi ku berakhir begitu saja...
bila aku di kejutkan oleh adik aku tuk bangun mandi pegi kerja
aku masih terbayang-bayang..
tp semua nya berlalu macam tu saja sedih
sebab diri ku yg tak menghargai mu saat kau ikhlas pada ku sedih
aku bersalah sedih
maafkan aku sedih
aku masih terkenangkan dia sebelum hadir mu sedih
aku termimpikan dia selepas hadir mu sedih
dan bahagia ku bersama hanya bila ku bersama mu sedih
dan bila kau tada di sisi ku ingatan ku kembali ingat padanya sedih
tapi jika lau kau berada di sini dan alam ini.. sedih
dan kau dapat membaca coretan hati ku sedih
ku harap kau mengerti bahawa aku serba salah dengan mu dan ku harap kau dapat maafkan aku sedih
ku berdoa agar kau bahagia di sana sedih

kecewa kecewa kecewa kecewa kecewa









alamak lari topik lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Are U inlove...   Tue Jun 09, 2009 8:53 pm

Hehhheee...kalau Bab cintA laju je kaum hawa komen kan kan kan ingat sapa tu sri.. Hihihi.

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Are U inlove...   Tue Jun 09, 2009 9:17 pm

yup i'm feel in love with my farah
muahahahaha

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Are U inlove...   Fri Jun 12, 2009 1:14 pm

wahhhh semua nyaaaaa ada berkasih kasih syg ber awek awekan ...


aku jugak yg tak de sapa nak berkasih kasihan

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Are U inlove...   Today at 2:54 am

Back to top Go down
 
Are U inlove...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» What would happen if Medusa stared at Slenderman?
» Vikrant and Sarita love story

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.