perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Berapa kali Da!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Berapa kali Da!!!!   Sun Jun 07, 2009 9:46 am



Berapa kali daa!!!
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Berapa kali Da!!!!   Sun Jun 07, 2009 11:34 am

kio ni liga ape liga sheikh2 ke (arab)
apa masalah pengadil tu aku tgok takde ape2 pon salah masa amik penalti tu
hakahak
klu kat columbia pengadil ni da kene tembak da hakhak

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: Berapa kali Da!!!!   Sun Jun 07, 2009 11:37 am

liga juara juara arab!!
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Berapa kali Da!!!!   Thu Jun 11, 2009 5:47 am

lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Berapa kali Da!!!!   Thu Jun 11, 2009 10:27 am

klu aku jdi pemainya dh lama aku pijak2 pengadil tu bnyk sngt cengkadaknya bikin org marah je merokok jap lg bagus la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Berapa kali Da!!!!   Thu Jun 11, 2009 8:59 pm

tembak jer can....

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: Berapa kali Da!!!!   Today at 7:24 pm

Back to top Go down
 
Berapa kali Da!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Peak of Prejudice
» Latest Naruto Shippuden episode's Naruhina moment
» Navaratri
» Puja to play Maa Kali
» Jodha Akbar--Written Update 17th Oct 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::VIDEO MENARIK::. .::INTERESTING VIDEOS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.