perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 sesape yg ade default software untuk s.ericson k800i? meh paste sini.. URGENT!!!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: sesape yg ade default software untuk s.ericson k800i? meh paste sini.. URGENT!!!!!!!   Fri Jun 05, 2009 9:24 pm

aku nye cd hilanggggggggggg pls kalu sesape ade tolong paste kan hehe tak kire lah URL ke installer ke URGENTTTTTTTTT

NAK DEFAULT SOFTWAREE BKN GAMES KE APE KE

DIULANGI DEFAULT SOFTWARE!!

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: sesape yg ade default software untuk s.ericson k800i? meh paste sini.. URGENT!!!!!!!   Sat Jun 06, 2009 5:01 am

actually aku pon x paham default software cam mane ko nak ?? tp lau ko nak driver sony k800i 4 vista ni link die ... xtau embantu atau tidak ... lau membantu ok la lau x juz ignore it ok ??

http://www.nxtg.net/files/sony-ericsson-k-series-drivers.zip

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: sesape yg ade default software untuk s.ericson k800i? meh paste sini.. URGENT!!!!!!!   Sat Jun 06, 2009 1:01 pm

maksud aku bet.. default software telipon tu hehe pape pn thx lol!
aku maleh nk anta kedai sbb cosnye telalu mahei tak nak aku anto kedai hahaha

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: ko nak tak?   Sun Nov 22, 2009 8:22 pm

aku ader cd ori k800i,klu nk copy bleh..papehal kontek aku..

Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: sesape yg ade default software untuk s.ericson k800i? meh paste sini.. URGENT!!!!!!!   Today at 10:16 pm

Back to top Go down
 
sesape yg ade default software untuk s.ericson k800i? meh paste sini.. URGENT!!!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» IS THE UNITED STATES THE NEXT GREECE- DEFAULT ? OPNION ?
» any good small-sized video editing software?
» Phoenix Service Software 2010.48.4.44602 Cracked
» Sunday Unlocking Software SUS 051008
» [NEW] Phoenix Service Software 2012.36.001.48629 Cracked [NEW]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::GAJET/ICT::. :: ..:::ALL ABOUT PONSEL::..-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.