perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Status kehalalan restoran dan pemakanan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Status kehalalan restoran dan pemakanan   Fri Jun 05, 2009 12:48 pm

JAWAPAN JAKIM
Restoran berikut telah mendapat pengesahan halal JAKIM
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: Status kehalalan restoran dan pemakanan   Fri Jun 05, 2009 12:50 pm

mane restorannya ??? aku x nmpk ape pon

ni list yg sri nak masukkan agak nyer die terlupa kowt ... aku tau sebab die ade bg aku td ... x slahkan tolong kawan2




Last edited by jimbet_______.sin4 on Fri Jun 05, 2009 2:48 pm; edited 5 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Status kehalalan restoran dan pemakanan   Fri Jun 05, 2009 12:54 pm

aku pon tak nmpk

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Status kehalalan restoran dan pemakanan   Fri Jun 05, 2009 1:51 pm

retoran mana ek..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Status kehalalan restoran dan pemakanan   Sat Jun 06, 2009 1:50 am

cmne leh ilang lak.. siap dh copy paste smlm
anyway thank's jimbet yup..btul tu tp aku pn pelik cmne leh ilang sblm post aku dh preview dlu adeh pape pun dh ade dh
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Status kehalalan restoran dan pemakanan   Mon Jun 08, 2009 3:15 am

nampak dah..
thanks for info..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Status kehalalan restoran dan pemakanan   Mon Jun 08, 2009 3:58 am

tq for info.. cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Status kehalalan restoran dan pemakanan   Today at 4:43 pm

Back to top Go down
 
Status kehalalan restoran dan pemakanan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» LM Facebook status 1st March 2013
» FB Status - 21/11
» Why is Paridhi hiding her marital status:TOI
» Maximum Warband Size - House Rules
» 16mmngm Project Loco

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.