perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 ‘Datuk setan’ perkosa cucu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Fri Jun 05, 2009 12:22 pm

TELUK INTAN: ‘Datuk segala setan’ gelaran paling tepat diberikan kepada
seorang lelaki yang tergamak menjadikan cucu perempuannya berusia lima
tahun sebagai tempat memuaskan nafsu buasnya selama hampir tiga minggu
sejak awal bulan lalu.

Lebih memalukan, warga emas berusia 66
tahun berhati binatang itu juga sanggup mempelawa tiga rakan, termasuk
seorang anak angkat yang tinggal bersamanya untuk ‘meratah’ tubuh
kanak-kanak itu di rumahnya di Langkap, dekat sini.

Perbuatan
kejam keempat-empat suspek selama hampir tiga minggu hanya berakhir
apabila disedari seorang jiran yang menyedari perubahan fizikal dan
mental mangsa.

Mulanya kanak-kanak itu enggan bercerita, tetapi
selepas dipujuk jiran berkenaan, akhirnya mengadu mengalami kesakitan
melampau di kemaluannya.

Terkejut dengan pengakuan itu, jiran terbabit memujuknya membenarkan dia melihat kemaluan mangsa untuk dirawat.

Selepas diperiksa, jiran berkenaan sekali lagi terkejut apabila melihat ada kesan luka teruk di kemaluan mangsa.

Mengesyaki ia disebabkan perbuatan terkutuk datuk mangsa, jiran
berkenaan memaklumkan kepada Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan
Kampung (JKKK).

Selepas berbincang, JKKK membuat laporan di Balai Polis Langkap pada 28 Mei lalu.

Ketua Polis Daerah Hilir Perak, Asisten Komisioner Goh Kok Liang,
berkata bertindak atas laporan itu, seorang warga emas berusia 66 tahun
yang juga datuk mangsa ditahan untuk siasatan, diikuti penahanan dua
lagi lelaki masing-masing berusia 42 dan 29 tahun.

“Seorang
lagi suspek berusia 40-an masih diburu polis selepas dipercayai
menghilangkan diri apabila mengetahui penahanan tiga suspek terbabit.

“Siasatan juga mendapati suspek berusia 29 tahun itu anak angkat kepada
datuk mangsa. Mangsa menjadi habuan keempat-empat suspek selama tiga
minggu sebelum terbongkar 28 Mei lalu.

“Ketiga-tiga suspek kini
direman untuk membantu siasatan. Dua daripada suspek yang ditahan juga
dipercayai penagih dadah,” katanya.

Menurut Goh, mangsa
dihantar ke Hospital Teluk Intan untuk pemeriksaan dan laporan hospital
menunjukkan terdapat kesan koyak di kemaluan mangsa dipercayai akibat
dirogol.

Katanya, polis juga akan mendapatkan bantuan khas
iaitu daripada Unit Perlindungan Kanak-kanak Polis Diraja Malaysia
(PDRM) yang mempunyai kepakaran dalam mengumpul keterangan daripada
mangsa bawah umur.

Kes terbabit disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan.

Jika sabit kesalahan pesalah boleh dipenjara tidak kurang enam tahun dan tidak lebih 20 tahun serta sebatan.

p/s : gile tul datuk ni.. terlampau.. baru 6 tahun.. pastu ajak member gik..
ape bangang nye orang... cam sial....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Fri Jun 05, 2009 12:24 pm

giler ah..... orang kampung aku tu.. kat teluk ensen... siotlah... nak kena nih... mmg biadap...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Fri Jun 05, 2009 12:32 pm

hmm dunia akhir zaman macam2 terjadi dah kecewa
lau leh nak je aku sembeloh leher org tua tu idup2 pastu cincang2 dagengnya dan rebus secukup rasa untuk di berikan kepada babi2 peliharaan cina tu
moga si cucu td sentiasa di dalam keberkatan Allah..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Fri Jun 05, 2009 12:49 pm

tetibe aku ase nak rembat muka org pas bace paper metro td

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Sun Jun 07, 2009 12:30 pm

tu la nama nya syaitan bertopengkan manusia....
tp hukuman tu tak setimpal la....
ptot nya hukuman die org2 kampung kasi 2 penumbuk setiap seorang
atau pun jentik kamaluan die sebanyak 5 kali
atau pun kedua-duanya sekali

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Sun Jun 07, 2009 8:34 pm

kurang ajar pnya datuk tu klu aku dpt la dia mmg aku potong2 anu dia pastu aku kasi makan anjing tu pn klu anjing tu nk makan la.... merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Sun Jun 07, 2009 10:08 pm

Quote :
ptot nya hukuman die org2 kampung kasi 2 penumbuk setiap seorang
atau pun jentik kamaluan die sebanyak 5 kali
atau pun kedua-duanya sekali

aku stuju tu bet!! tak pon amik lighter kite pakat cucuh skit sorang kt kemaluan beliau
bia hangus dijilat api

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Mon Jun 08, 2009 4:17 am

kuyie wrote:
Quote :
ptot nya hukuman die org2 kampung kasi 2 penumbuk setiap seorang
atau pun jentik kamaluan die sebanyak 5 kali
atau pun kedua-duanya sekali

aku stuju tu bet!! tak pon amik lighter kite pakat cucuh skit sorang kt kemaluan beliau
bia hangus dijilat api

yie ni nak kate betul kat bet ke lie ngigau ke yie wakakaka
alamak lari topik sat cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Mon Jun 08, 2009 11:46 am

hish... hampeh cap ayam tol atuk ni,,,mangkuk btingkat2...**** eee geram ni...mcm nak tampor laju2 jer muka atuk x sedar diri ni...umah kata berambus...kubur kata welcome pun x sedar diri...nah amik ko atok sengal2 b*** biar x bfungsi kena fire...

mara tol ni...
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Tue Jun 09, 2009 12:31 am

eh tak prasan la anis
hahaha maklom lah mate ni rabun babun sket
eh lari topik plakkkkkkkk cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Tue Jun 09, 2009 4:57 am

Quote :
Jika sabit kesalahan pesalah boleh dipenjara tidak kurang enam tahun dan tidak lebih 20 tahun serta sebatan.
patut..hukuman bunuh je...rejam sp mati
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Tue Jun 09, 2009 6:02 pm

tu cuma hukuman dunia je
hukuman di akhirat lak mcm mana wallahualam

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Fri Jun 12, 2009 1:40 pm

apa kata buh kerengga kat nonek atok tu ngan geng2 dia ...

padan muka...

bodoh !

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 33
Location : manjung perak

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Fri Jun 12, 2009 4:39 pm

lol! gua sokong lu lie...
nak lg best,suruh perogol tu ikut aku belayar selama sebulan..
bg kluar muntah hijau mabuk laut...
wakakakakaka.....

tgk lie dah mcm kamen rider la plak...
membanteras kejahatan...wakakakkaa...
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Sat Jun 13, 2009 12:20 pm

woiiii dark gua kan pembela naseb wanita gua tak suka dgr topik perogolan ni

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 33
Location : manjung perak

PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Mon Jun 15, 2009 2:41 pm

lie x suka dgr topik perogolan

berubah btl en.lie semenjak dua menjak,tiga menjak nie...
gua rasa gua tau sebab aper en.lie berubah...
wakakakkaa.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   Today at 2:55 pm

Back to top Go down
 
‘Datuk setan’ perkosa cucu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.