perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nak promote kolej jap...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: nak promote kolej jap...   Tue Apr 14, 2009 1:20 pm



ya....tuan tanah..

jangan mare ek? aku nak tumpang forum ni nak promote kolej tempat aku belajar jap.
kepada sesaper yang singgah blog ni, aku nak promote kolej tempat aku belajar, iaitu kolej dar al-hikmah di kajang, selangor.

ni website kolej aku: http://web.hikmah.edu.my/content/view/56/179/

kolej dar al-hikmah ni sedang membuka pengambilan baru iaitu:

sepenuh masa: mei 2009

separuh masa: julai 2009.

saper2 yang dah keje, rasa nak sambung belajar.. leh masuk kolej nih. kolej dar al-hikmah nih mengamalkan prinsip pembelajaran sepanjang hayat. sbb tu kolej ni bukak pengambilan untuk pelajar separuh masa. ada yang dah pencen pun sambung belajar kat kolej nih.. nak tambah ilmu pengetahuan.

lagipun kiter kan digalakkan belajar sepanjang hayat kan? hehehe. (ceramah agama ker promote kolej nih?)

pape pun rajin2 ler usha website kolej aku tu. kalo rasa berkenan, tolong ler promote kan anak2 sedara ker, kawan2 ker.. teman2 ker.. ataupun korang sendiri nak sambung belajar ker.

sambil2 tu ushalah salju kat sana.... hahaha.. tengoklah saper sebenarnya cik salju. kekeke..

jangan marah tuan rumah...

hehehe.... http://web.hikmah.edu.my/content/view/56/179/
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: nak promote kolej jap...   Wed Apr 15, 2009 11:31 am

alah akak ni takde mende lah nak marah :-J:
pomot je lah... tuk pomot kolej tuk pengambilan baru je kan takde masalah lah kan kan kan mega

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
 
nak promote kolej jap...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Promote your book - post a review - Women in Charge profiles
» Places to promote your book for FREE
» Stacy Keible get paid to promote clothes for fashion week
» Sunny Leone on Bhoot Aaya and Fear Files to promote Ragini MMS 2
» What publishers do to promote new titles.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.