perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 44 presiden amerika

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: 44 presiden amerika   Thu Jun 04, 2009 4:16 pm



akhirnya.... ada gk org kulit hitam.... .... aku rasa kat mesia pun nanti blh jdi cmtu..... tunggu 44 org br blh dpt tukar pemerintahan....... ...... rokok dulu...

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: 44 presiden amerika   Thu Jun 04, 2009 6:25 pm

rambut presiden dulu2 stylo laaa ....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: 44 presiden amerika   Thu Jun 04, 2009 6:35 pm

dulu x de salun la panx bab tu mcm tu rambut org2 dulu merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: 44 presiden amerika   Thu Jun 04, 2009 7:34 pm

kalo amerika sampai 44 orang... mesia nih nak tukar pemerintahan sampai berapa orang plak???? ni baru orang keenam... diamlah
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: 44 presiden amerika   Thu Jun 04, 2009 7:54 pm

salju wrote:
kalo amerika sampai 44 orang... mesia nih nak tukar pemerintahan sampai berapa orang plak???? ni baru orang keenam... diamlah


baru kena gempaq nak amek pemerintahan.... dah masuk kat pakcik I.S.A ...so cam ne...di tuduh mengangu ketenteraman rakyat

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 44 presiden amerika   Today at 3:07 pm

Back to top Go down
 
44 presiden amerika
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Coriolanus accepted for TIFF. Release date is Dec 2nd.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::VIDEO MENARIK::. .::INTERESTING VIDEOS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.