perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 yG neH rahsiA tarikH lahiR plaK yeR..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
dila_L.e.O
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-04-13

PostSubject: yG neH rahsiA tarikH lahiR plaK yeR..   Tue Apr 14, 2009 12:10 pm

1st - Dedikasi tp cepat naik darah. Sering memberikan impak yg negatif kpd org2 yg berada di sekelilingnya..

2nd - Cergas dan terlalu yakin pd diri sndri sehingga mungkin akn mengalami sedikit mslh dlm pengendalian diri..

3rd - Romantis dan innoncent tetapi ekspresi kamu sering kali membuatkan org bertanggapan bhwa kamu seorg yg aktif dan penuh bersemangat..

4th - Sering berfikiran matang sblum bertindak. Kamu juga ceria dan ramah tetapi mudah tdk mudah utk org lain memahami kamu.. lol!

5th - Kamu terlalu percaya bhwa diri sendiri lah yg akan menentukan masa dpn dan kamu memiliki bakat utk melakukannya...

6th - Baik hati, pemurah terutamanya dgn mereka yg rapat dgn kamu. Kamu mempunyai imaginasi yg sgt unik..

7th - Peka terhadap perubahan yg berlaku di sekitar kamu. Di sebalik sikap kamu yg pendiam, kamu cenderung keras kepala dan ego..

8th - Cergas, menyenangkan, ramah, ramai yg mengenali kamu kerana kecerdasan dan imaginasi kamu..

9th - Tdk amek peduli tntg fikiran org lain. Lawan jenis kamu menilai kamu sbg seorg yg misteri, sukar utk didampingi :B-):

10th - Memilik penampilan yg menarik. kamu juga mampu mengimplementasikan mimpi dan imaginasi kamu dgn baek..

11th - Kamu seorg yg elegan, cerdas dan menarik. Org mengagumi kamu kerana kualiti kamu. Kamu juga realistik, fleksibel dan mudah beradaptasi.. :\M/:

12th - Kamu seorg yg ramah, penuh humor dan energy. Kamu juga berfikiran terbuka dan tdk terlalu peduli terhadap perkara yg remeh temeh.. :

13th - Kamu jujur dan mudah bergaul dgn sesiapa shja. Memuji org bknlh gaya idup kamu. Amat mencintai kebebasan yg seringkali akan membawa kamu ke jln yg sukar.. :/:):

14th - Rasa percaya diri kamu sgt tinggi sehingga ada kalanya kamu melupakan sesuatu yg berlaku di sekitar kamu. Selain itu, kamu juga cenderung oportunis.. :

15th - Diri kamu sbnrnya kuat, penuh harapan utk menjadi seorg pemimpin. Tp ketika kamu gagal meyakinkan seseorg, kamu akn berasa marah dan cenderung kecewa.. :

16th - Kamu seorg yg mementingkan kesempurnaan. Wlaupn sering kelihatan spt terpnjara, namun secara semulajadi kamu sbnrnya seorg pemimpin yg sentiasa bersedia melakukan apa saja utk mencapai impian..

17th - Sering bersikap keanak-anakan, tdk gemar mencampuri urusan org laen. Ckup peramah dan suka melakukan sesuatu menurut kemahuan hati sndri biarpun ada kalanya melampaui batas!

18th - Hanya akan menunjukkan karakter ceria apabila berada dlm mood yg baik. Jadi jgnlah ada yg cuba2 menegur ketika kamu berada dlm mood yg tdk baek..

19th - Mampu menangani segala hal dlm kehidupan kamu dan inilah yg membuatkan ramai yg menghargai kamu. Kepercayaan diri yg ekstrem ada kalanya akn membawa kamu ke jln yg slh. Kamu adalah burung bebas dan ingin memandu hidup kamu sndri.. :-Q:

20th - Kamu cerdas dan menganggap apa jua perkara yg berlaku adalah sesuatu yg serius. Kamu sbr, imagnatif, dan amat menghargai persahabatan.. :-X:

21th - Sorg pengikut sejati dan sentiasa berusaha membahagiakn org yg disayanginya smpai bila2.
Selain itu, tdk suka mempamerkan kekecewaan. Inilah kualiti kamu yg menawan..

22th - Kamu memiliki karakter seorg bos, tetapi bkn pemimpin. Rmai yg menghargai kamu lebih pd kemampuan dan kepercayaan diri kamu wlaupn kamu keras kepala..

23th - Kamu tdk pernah menjalankan hidup spt yg di inginkan oleh org laen. Kamu adalah peribadi individual yg suka berbalah. Kamu sentiasa bersedia utk dikritik.. :^:)^:

24th - Kamu sgt optimis, shbt yg baek dan berbakat menjadi penghibur. Kamu menjadi org pertama yg akn di cari teman2 utk berkongsi suka dan duka..

25th - Kamu adalah seorg pejuang. Tiada siapa yg dpt menghalang kamu utk mencapai tujuan kamu. Kamu sering sibuk dlm melaksanakan tugas yg telah diamanahkan..

26th - Kamu slalu ingin tahu dan suka membuat perubahan. Walaupn kelihatan 'dingin' tp kamu sbnrnye adalah org yg baek dan ckup menyenangkan.. :->:

27th - Kamu seorg yg sensitif dan mudah terluka. Air mata sering mengalir di pipi kamu walaupn ada kalanya permasalahan yg dihadapi itu tidaklah seberat mna. Situasi ini terjadi disebabkan kamu terlalu pesimis..

28th - Kamu cenderung meremehkan diri kamu sndri. Ini membuatkan kamu kehilangan beberapa peluang..

29th - Kamu memiliki idea2 yg cemerlang dan kuat berimaginasi, tp cpt bosan terhadap persekitaran kamu..

30th - Kamu sering dikelilingi oleh teman2. Sikap kamu yg peramah menyenangkan ati mereka. Walaupn ada kalanya kamu mengecewakan mereka kerana keras kepala, tp pd umumnya mereka menyukai kamu..

31th - Emosi kamu sukar utk dijangka dan sering berubah2. Kamu cenderung menganggap segala sesuatu yg serius..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: yG neH rahsiA tarikH lahiR plaK yeR..   Tue Apr 14, 2009 2:28 pm

macam tak sama jek..


Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: yG neH rahsiA tarikH lahiR plaK yeR..   Wed Apr 15, 2009 7:07 am

2nd - Cergas dan terlalu yakin pd diri sndri sehingga mungkin akn mengalami sedikit mslh dlm pengendalian diri..

mungkin akan mengalami sedkit masalah dlm pengendalian diri?? rmm
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re : yG neH rahsiA tarikH lahiR plaK yeR..   Sun Apr 19, 2009 11:51 am


4th - Sering berfikiran matang sblum bertindak. Kamu juga ceria dan ramah tetapi mudah tdk mudah utk org lain memahami kamu..

~aku matang sebelum bertindak
~aku juga ceria dan ramah mesres

tetapi >>>( ni yg tak besh klu ada tapi2 ni )

mudah tidak mudah ( pe ni maksud die mudah ke tak ni) memahami hehehe besela org yg aku syg ngan kwn2 rapat jew tau sape aku muahahaha

Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
dila_L.e.O
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: yG neH rahsiA tarikH lahiR plaK yeR..   Sun Apr 19, 2009 1:18 pm

alaa....
silap taip la.....
jgn la komplen.....
wt2 la phm....
plzzz2....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: yG neH rahsiA tarikH lahiR plaK yeR..   Today at 5:37 pm

Back to top Go down
 
yG neH rahsiA tarikH lahiR plaK yeR..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Team Sarun is Mujrim

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.