perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Rahsia Anggota Tubuh Lelaki

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Rahsia Anggota Tubuh Lelaki   Wed Jun 03, 2009 2:54 pm

SELALUNYA orang lelaki yang sering membicarakan tentang bentuk tubuh
perempuan yang menarik minat seseorang lelaki itu. Masing-masing punya
pendapat sendiri. BAGAIMANA DENGAN ANDA???.

Ada yang menganggap rambut adalah aset paling utama bagi seseorang
wanita yang mampu menarik perhatian mereka. Tapi kebanyakannya menyukai
bahagian-bahagian yang dianggap seksi dan menghairahkan seperti
punggung dan dada wanita!!! Fuyoooooo!!! but not all… !!!!! Tetapi
memang bahagian itu yang sering menjadi intipan mata nakal mereka!!!

Berbalik kepada soal bentuk tubuh wanita yang digemari oleh lelaki, tapi bagaimana pula dengan wanita??
Sebenarnya wanita juga punya tarikan kuat terhadap mana-mana
bahagian tubuh lelaki! Cuma bezanya nak dikatakan disini mereka jarang
nak berbicara secara terbuka. Kalau dikalangan mereka, topix ini tetap
menjadi salah satu topix yang hangat dibicarakan (Ada Betui kahhh??)

Jangan terperanjat juga, minat mereka itu berbeza dengan kaum
lelaki…! . Cuba tanya kepada mana mana gadis maupun emak-emak
gadis…bahagian lelaki yang mereka sukai…ermmm..shhyyyyy.Pasti ada yang
mengatakan mereka ini sukakan bahagian bahu ataupun punggung
lelaki!!!Wahhh dooohh wahhh dooohhhh..! mesti mereka akan berkata macam
nie…”"”Fuyooooo!!! cantiknya badan dia!! sampai tak teringat ada orang
kat sebelah..terpancul berkata-kata ” Bagi Aku lelaki yang punyai badan
sasa itu adalah palign seksi”

Ahaaaa!!!! Tahukah anda bahawa sebenarnya berdasarkan minat gadis,
maupun sesiapa pun yang bergelar wanita, dibahagian tertentu tubuh
lelaki, sikap seseorang itu boleh diselidik? Betul ker? Nak tahu?
Rasanya masih ramai dikalangan anda yang tak tahu kan termasuklah para
emak-emak gadis. Anda hanya tahu minat saja tapi tak tahu rahsia
disebaliknya..JADI..Bacalah artikel ini sehingga habis untuk
mengetahuinya..



RAHSIA BAHAGIAN PERUT LELAKI
Tak dinafikan, ada orang yang suka bahagian perut lelaki tak kira
sama ada lelaki itu berperut “RATA” dan KEMPIS” ataupun “BOROI”!! Alah!
” TASTE” manusia ni kan tak sama dan bermacam-macam. Apa nak
dihairankan?? Apa sikap seseorang itu yang menggemari tubuh lelaki
dibahagian ini?

Menurut seorang pakar terapi seks dari bahan bacaan saya iaitu Dr
Ava cadell, seseorang yang menyukai bahagian tengah tubuh lelaki ini
melambangkan seorang yang ingin menguasai si lelaki. Mereka juga
seorang yang suka dan inginkan diri mereka menjdi fokus utama si Dia.
Pendek kata, mereka ingin diri mereka dianggap segala-galanya bagi
lelaki itu!..Keburukannya, sekiranya mereka tidak mendapat apa yang
mereka inginkan, mereka tidak teragak-agak untuk berpaling tadah dan
meninggalkan lelaki itu…AwwwwwwW!! Hai jangan lah gitu…tak elok
naaaa…kesian si Dia.!


RAHSIA BAHAGIAN PEHA
Sama seperti lelaki, perempuan juga memuja lelaki yang bertubuh
cantik. Jadi sudah tentu mereka yang berpotongan “V”, menjadi pilihan
!..Mereka yang menggemari bahagian peha lelaki yang pejal melambangkan
bahawa meraka itu sukakan kehidupan yang mencabar dan gemar berkongsi
aktiviti mencabar dengan si Dia.Dalam hal ini kebarangkalain anda juga
sukakan kejutan didalam kehidupan sendiri.


RAHSIA BAHAGIAN DADA
Rata-rata perempuan sukakkan dada lelaki yang bidang. Yealah,
kekononnya boleh dijadikan tempat sandaran yan g selesa!..(tanya pada
hud…hud.. naa). Ada yang menggemari lelaki dada berbulu dan ada yang
sebaliknya (taste memasing gaaaakkk). Terpulang kepada diri individu
itu sendiri. Apakah sikap seseorang yang menyukai bahagian tubuh ini?
Mari kita lihat?..Mereka dikatakan seorang yang manja dan mengharapkan
lelaki yang mendampingi mereka itu boleh bertindak sebagai pelindung
kepada yang boleh membuatkan diri mereka rasa selamat bila berada
disisinya. Menurut pakar, perempuan yang mneyukai bahagian ini lebih
mementingkan kestabilan hidup bernabding dengan seks bila berkahwin
nanti. Sekiranya mereka tertarik pada jejaka yang berbulu dada,
bermakna mereka inginkan lelaki yang bersifat “Kejantanan” dan
sekiranya dada tanpa bulu, mereka lebih sukakkan lelaki bersifat agak
keanak-anakkan…Fusssss…


RAHSIA BAHAGIAN TANGAN YANG SASA
Tangan yang kasar dan sasa itu mempunyai tarikan yang tersendiri.
Bagi seseorang perempuan yang meminati bahagian tangan lelaki, bermakna
mereka itu meminati lelaki yang boleh diharapkan dan mereka suka
bergantung kepada lelaki itu di dalam hidup mereka nanti..


RAHSIA BAHAGIAN BIBIR
Bibir lelaki juga mempunyai tarikan tersendiri bagi seseorang
perempuan. Menurut pakar, hanya menerusi bibir, Personaliti lelaki itu
juga boleh diketahui. Misalnya sekiranya bibir dibahagian bawah agak
menonjol sedikit, ia memberikan gambaran bahawa lelaki itu seorang yang
sensitif dan prihatin terhadap perasaan orang sekelililing meraka.
Namun secara amnya, bagi seorang perempuan yang menyukai bibir
seseorang lelaki melambangkan bahawa dia mementingkan komunikasi
didalam perhubungan. Tiap apa juga yang berlaku, mereka lebih suka
berterus terang. Jejaka yang mampu menarik minat mereka sudah tentunya
lelaki yang senantiasa mencuba untuk memahami mereka.


RAHSIA BAHAGIAN BAHU DAN LENGAN
Bahagian bahu dan lengan adalah antara bahagian yang paling diminati
oleh golongan sesorang wanita itu apabila melihat susuk tubuh seseorang
jejaka. Menurut pakar dari bahan bacaan saya, bahu yang lebar dan tegap
adalah sama tarikan dengan saiz payu dara seseorang perempuan. Seperti
juga dada, bagi perempuan, bahu memberikan perasaan selamat kepada
sesorang perempuan bila tangan tegap dan kukuh itu melingkari tubuh
mereka.(18SX)


RAHSIA BAHAGIAN PUNGGUNG
Pehhh!!… Jangan tak CAYA!! itulah hakikatnya. Jikamana lelaki
sukakan punggung perempuan, apa kurangnya perempuan. Bahagian punggung
yang pejal dan cantik menjdi perhatian perempuan. Malah ada yang
mendakwa kononnya, sekacak manapun lelaki itu jika tidak punyai
punggung yang cantik seolah-olah akan ” HILANG” sedikit kekacakan
meraka…… Macam itu sekali…isss…siisssss… Apapun, perempuan yang
meminati bahagian penuh “KONTROVERSI” ini seorang yang senantiasa ceria
dan inginkan perhubungan yang penuh dengan keseronokan biarpun
perhubungan itu mungkin tidak berpanjangan. Selain itu, mereka juga
seorang yang terbuka dan suka suatu yang mencabar…WoooowwwwW…!!!

lol! lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________






Last edited by peace™ on Wed Jun 03, 2009 6:37 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Rahsia Anggota Tubuh Lelaki   Wed Jun 03, 2009 3:10 pm

RAHSIA BAHAGIAN PUNGGUNG<<---aku kenai seorang kawan pompuan yg amat suka bahagian ni .... ....caya lah awak ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Rahsia Anggota Tubuh Lelaki   Wed Jun 03, 2009 3:53 pm

punggung... hadoi....

aku teringat sorang kawan pempuan aku. masa tu dalam kelas, kawan lelaki aku nih tengah nak buat presentation. sebelum tu dia tulis ler jawapan kat papan putih. sekali kawan aku nih mengumpat mamat tu... pastu gelak2 kat belakang dgn kawan baek dia.

"maaf, anda direjek sbb tidak mempunyai punggung."

aku tak nafikan, kawan lelaki kami tu jenis punggung leper.. takde isi. selamber je kawan aku tu bisik2 dgn kawan baek dia. aku dok kat depan control macam tak dengar ler.. padahal hati dah gelak pun. malas nak gelak.. nanti lecturer tegor plak apsal tiba2 gelak.

ehem2...

aku plak suka usha yang mana ek? bahagian mana yang menarik minat yer...

erk

terlebih sudah...

Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Rahsia Anggota Tubuh Lelaki   Wed Jun 03, 2009 5:19 pm

adeh malu plk aku masuk topik nih
Quote :
sekacak manapun lelaki itu jika tidak punyai
punggung yang cantik seolah-olah akan ” HILANG” sedikit kekacakan
meraka……

sesuai sgguh ayat nih sblm ni ade la..aku baca status ym sorang tu :sakit terpijak tetek sendiri: skg aku ingat nak letak status ni lak
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Rahsia Anggota Tubuh Lelaki   Wed Jun 03, 2009 7:22 pm

oh.. sri suka usha punggung ek.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Rahsia Anggota Tubuh Lelaki   Today at 9:00 pm

Back to top Go down
 
Rahsia Anggota Tubuh Lelaki
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.