perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 korang berani ke...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 4:58 am

aku tak berani...
















_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 6:26 am

huhuhu!! kalo yang tukang baling tu kuyiee atau anis, tobat aku x berani!!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 8:15 am

surrender awal2 lol!
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 8:21 am

Quote :
huhuhu!! kalo yang tukang baling tu kuyiee atau anis, tobat aku x berani!!

heii kio hahah aku paling handal kt sini tau bab2 baling2 kapak ni haha meh la try

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 9:02 am

ko terer ke yie...
cube ko pitest baling pisau yang aku kasi tu,...
kalau pompuan tu tak jerit ko pas la kot..
hahahahahahahaaa...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 9:05 am

aku org baling pn aku x konfiden leh baling dgn tepat inikan ko plak kuyiee
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 9:52 am

ruzzen wrote:
huhuhu!! kalo yang tukang baling tu kuyiee atau anis, tobat aku x berani!!

hehe kio nak pekena balingan anis yer ha siap2 lah kio anis pon handal ni mcm main dart

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 9:54 am


udara udara udara!!!!
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 9:59 am

Quote :
ko terer ke yie...
cube ko pitest baling pisau yang aku kasi tu,...
kalau pompuan tu tak jerit ko pas la kot..
hahahahahahahaaa...

haha peace tengok betissssssssss laa
nie yie laaaa hahaha

Quote :
aku org baling pn aku x konfiden leh baling dgn tepat inikan ko plak kuyiee

hahaha blom try blom tau kio meh try meh

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 10:01 am

huhuhu!!!
kalo kasi ko try mungkin tu last day aku kt kt dunia ni!! so aku tanak la!!!
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 10:04 am

hahahahaha

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 10:17 am

sudah sudah pnjang lak sembang nyer
spam lg nah amik ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 10:27 am

uihhh anis main tumbok2
haha

dah2 back to topic

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 12:45 pm

bahaya nyee...sekali terkena kat nenen...abeh....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
cik-oya
junior
junior


Posts : 40
Join date : 2009-05-19
Age : 30
Location : KL

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 12:46 pm

eeeeeeeeeeeee mama mara mencarot jgn
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 12:50 pm

panx x kn kapak pn tau cari tmpt yg lembut kot merokok jap leka

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 12:51 pm

mana nak tau macan..sekali tesilap..kena nenen abeh..pecah cam tu jek..eeee bahaya..tak nak laa..tak berani aku

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 12:52 pm

ne no ne no opocot abg firhan di tangkap

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: korang berani ke...   Wed Jun 03, 2009 3:37 pm

huh.... seram lak lau kena mana2 part yg... takuit2

org yg baling ni tol2 fokus tu...
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: korang berani ke...   Thu Jun 04, 2009 7:03 pm

hahahaha...panx...klu kne telur lak cmner?celah kang2 ker...da terbelah terbelah lg...hahahahaha...mati situ jer...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: korang berani ke...   Today at 7:22 pm

Back to top Go down
 
korang berani ke...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.