perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 tak dapat ejas..last2 main sihir...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: tak dapat ejas..last2 main sihir...   Tue Jun 02, 2009 3:30 pm

AKu dok borak2 ngan member aku nih ... x de la kenal sgt ... kira member lepak and go la ...

bukan touch n go ... kira dia kastemer cyber cafe aku ni...

so time tu dok cerita la pengalaman memasing pasal perempuan ...

nak dijadikan cerita, budak ni citer la ... dia ada kawan ... kawan dia tuh pernah cerita dia x puas hati x dapat awek nih sebab awek ni dah ada balak ...

pastu dia sihirkan la awek tuh ...jumpa bomoh kat baling kedah katanya.. awek tu lepas tuh gaduh ngan balak dia and lekat kat dia ... siap romen la kawan tu citer dgn bangganya ... tapi tak lama ...

sihir camana pon awek tu cam sedar lak and tinggalkan laki yang sihirkan dia tuh ...


giler siut ... ni cerita nampak cam LOVE is STRONGER than WITCHCRAFT .... leh buat movie nih ....


apa pandangan geng forumers sumer??

bg aku nampak sgt la lelaki tu tak power ... ehehhe ... dah la citer dia pakai sihir ... pastu main awek leh terlepas lak ... ekekkekke ...

kalau aku ler .... tak yah sihir2 ... gentle approach ... best man wins. Sekali main pasti nak lagi


_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: tak dapat ejas..last2 main sihir...   Tue Jun 02, 2009 3:39 pm

siot je ayat ko tu panx...

bagi aku bukan best man wins..

bagi aku... the most sincere man will win..

lelaki yang ikhlas, jujur, dan berusaha cara yang betoi (tak main kotor macam sihir dan janji serapah) akan buat perempuan melekat kuat kat dia.

kalo main sihir nih.. kejap je. ilang sihir nanti gado ler.. perang2 balik.

kecualilah dia main sihir yang kuat giler... sampaikan perempuan tu macam dipukau je dgn dia... ha.. ni aku tak tau ler kan?

tapi dunia leh lepas beb... akhirat nanti.. sendiri tanggung ler... dan ko sihirkan bini ko.. entah2 anak2 ko pun anak2 sihir... kalo dah anak2 sihir nih.. paham2 jelah.. dah separuh manusia separuh jin tu..

adess...

sbb tu dalam Islam nak memilih jodoh nih, kena betoi pada gayanya. kalo salah gaya... merana badan. kalo dapat anak lagi... berlanjutan ler kisah tu..

isy.. ngeri plak rasa...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: tak dapat ejas..last2 main sihir...   Tue Jun 02, 2009 3:52 pm

jantan x guna pe brg main sihir2 nk dptkn ppun tu klu aku pakai air liuh je jgn aku x pakai jampi2 ni....klu dh power insyallah ppun x tinggalkn laki tu wakakaka biar x hensem tp ayat power wakakaka jgn yg tu mst kena power erk....merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: tak dapat ejas..last2 main sihir...   Tue Jun 02, 2009 4:15 pm

best man wins ek
skali main nak lagi
salah main..jgn lari
ermm sihir ni mmg ade..byk org gunakan..ade yg dpt kawen tp x kekal..ntah la kata mak aku..sihir2 ni tak thn lama.. lama2 nnt tawar la tp ada juga yg guna sihir mmg nak kenekan awek tu sp awek tu merana seumur hidup, mati pun ada.. nauzubillah.. pd sri kekuatan cinta yg ikhlas dan berserah pada Allah
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tak dapat ejas..last2 main sihir...   Today at 5:16 am

Back to top Go down
 
tak dapat ejas..last2 main sihir...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Moffat says "The companion is the main character"
» Question on rear main seal... LT1 guru's this is for YOU
» Main Na Bhoolungi - PROMO #3
» Main Naa Bhoolungi 25th December 2013 Written Episode
» Main Naa Bhoolungi - Written Update - 31 December 2013

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.