perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 special shoes..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: special shoes..   Tue Jun 02, 2009 2:05 pm

pilih mana nak.. huhuhu... lol! lol! lol!
















































_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: special shoes..   Tue Jun 02, 2009 2:39 pm

wakaka mcm2 je la jenis kasut2 ni ade kaki zirafah la harap tumit je la tumit paku la huhu memacam je

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: special shoes..   Tue Jun 02, 2009 2:54 pm

aku rasa pening pale tengok kasut2 nih..

sbb aku terpk...


1. tak sakit ker?

2. bukan najis ker? (ada yang guna bangkai tikus dan jugak ikan mati)

3. boleh berjalan ker dgn kasut camtu?


pk2.. jangan tak pk... pk sampai sakit pale..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: special shoes..   Tue Jun 02, 2009 2:57 pm

haha sliper ikan??

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: special shoes..   Tue Jun 02, 2009 4:42 pm

sliper ikan klu x de lauk kat umah leh goreng salju btl x kuyie bnyk sngt kasut2 ppun mcm2 jenis ada sbab tu la klu kat umah ppun lg bnyk kasut dr laki2 merokok la kasi hilang pening ngok mcm2 kasut2 tdi

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: special shoes..   Tue Jun 02, 2009 5:49 pm

mal ai kasut...seb bek la aku laki kn...huhuhu...sian pompuan...hahahahhahahahahaha...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: special shoes..   Tue Jun 02, 2009 7:27 pm

nak kasut tulang tu la.. mst npk cekci
yg paku tu..klu nak pakai kene thn napeh..klu tak tebus tumit
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: special shoes..   Wed Jun 03, 2009 3:58 am

Quote :
sliper ikan klu x de lauk kat umah leh goreng salju btl x kuyie

hahaha takkan nak makan sliper kot haha
ntah2 tepijak taik ayam je slambe je ang p goreng macan hah cemana tu

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: special shoes..   Today at 1:23 am

Back to top Go down
 
special shoes..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Aldi Special Offer
» Inquisitor Malefactus Sinestra (Special Character)
» S5E14: Christmas Special (SPOILERS)
» Special Thank You for the pictures on this site
» dew vs Yuno Gasai{Halloween Tour-Special}

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.