perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 badminton

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
degoberto
junior
junior


Posts : 14
Join date : 2009-06-01
Age : 34
Location : bandar diraja , perak

PostSubject: badminton   Tue Jun 02, 2009 6:53 am

ape cite badminton malaysia yekk..lepas era chong weyyy ade lagi x akan menyinar...
Back to top Go down
View user profile http://www.jtkpk.com
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: badminton   Tue Jun 02, 2009 9:41 am

era chong wey? hmm sy tak tgk sal sukan la dega sebab tu sy taktau sal yg terbaru sal suka ni kita tunggu ape pendapat user lain lak
kengkawan ape komen anda tentang topik sahabat kita bukak ni n mari bincangkan kalau sesapa yg aktive dalam sukan lol!

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: badminton   Tue Jun 02, 2009 12:28 pm

aku bengang ngan hafiz tue..
kejap terer nak mampus..
kejap lagi lembik giler..
isk..


era anak2 sidek jugak yg best ..........................

era skang menang..dapat gelaran dato'... dapat duit..pastu dah mula malapppppppppppppppppppppp.....

yang ok aku tgk nicol je..tapi dia main squash la pulak....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: badminton   Tue Jun 02, 2009 12:48 pm

hafis lutut dh goyang la panx... bab tu dh x power pas chong wey ni rasanya pelapis yg betul2 mcm dia ermmmm tah la ssh nk ckp .....keturunan dato' sidek je la kebangaan tmpt aku yg blh di banggakn...... cucu cicitnya dato' sidek x nmpk lak yg ikut jejek bapak2nya.....merokok jap la mn tau terjumpa bakat2 baru x setanding ngan ank2 sidek

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
degoberto
junior
junior


Posts : 14
Join date : 2009-06-01
Age : 34
Location : bandar diraja , perak

PostSubject: Re: badminton   Wed Jun 03, 2009 10:29 am

btoi tu..hafiz ape bende dah.. saiz badan ok.. tapi lambat pergerakan die.. kalau btoi gaye nye bawah misbun.. leh lame pegang no 1 dunia... nie main mcm ampihh.. lawan ngan lipanx blom tentu menang haifz tu kan pan...
Back to top Go down
View user profile http://www.jtkpk.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: badminton   Thu Jun 04, 2009 12:55 pm

kalau hafiz tu lawan ngan aku ...kompom aku kalah

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: badminton   Thu Jun 04, 2009 1:03 pm

panx ko klu nk lawan hafis sng je nk kalahkn dia ko letak tukang sorak ppun yh cantik ngan seksi2 tntu ko menang pnya la wakakaka ....ko leh main sambil isap rokok lg

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: badminton   Thu Jun 04, 2009 1:16 pm

pasni anak2 ko ler macan... jadi jaguh badminton..

mesia digemparkan dgn anak2 macan plak pasni...


p/s aku setuju dgn cadangan macan kalo panx main tu. letak awek2 camni ala2 syarifah sofea.. pastu jerit2.. "abang an.. abang an" sambil2 kompem peringkat dunia pun dia menang.
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: badminton   Sat Jun 06, 2009 7:29 am

korang kene bangga ngn pencapaian anak melayu kite sebenarnya ... chong wey yg keturunan cina tu pon terer bawah bimbingan sape ?? misbun sidek .. anak melayu kite ... lau x die pon x terer camtu .. sal hafiz tu die main ok ... cuma die xde perasaan sabar .... bese la atlit ..,banyak demand bila ade kt kemuncak .. performance x setara mane ...
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
____am____
Site Admin
Site Admin


Posts : 24
Join date : 2010-01-04
Age : 30
Location : Alor Star And Pineng

PostSubject: Re: badminton   Sun Jan 17, 2010 6:18 pm

i like badminton
Back to top Go down
View user profile http://www.otaigroups.co.cc
Sponsored content




PostSubject: Re: badminton   Today at 5:29 pm

Back to top Go down
 
badminton
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT SUKAN & PERMAINAN::. .::SPORT AND GAMES SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.