perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 beza otak laki ngan otak pompuan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: beza otak laki ngan otak pompuan   Mon Jun 01, 2009 7:34 pm

otak pompuan



otak laki...
takde dah admin delete tq

cilakak tol..ade pulak otak laki camni...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~


Last edited by Admin on Tue Jun 02, 2009 6:59 am; edited 1 time in total (Reason for editing : gambar otak lelaki dah lebih had batas..dan delete by me)
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: beza otak laki ngan otak pompuan   Mon Jun 01, 2009 7:42 pm

siot ko panx...hahahahahaha...bleh plak gerak kn....

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: beza otak laki ngan otak pompuan   Mon Jun 01, 2009 7:46 pm

panx otak laki mmg mcm kot bab ti melucas je lg otak ko panx ngan raffey mst sama ngan aku pnya la jom kita merokok jap kasi tenangkn otak kita yg ngah memberontak ni

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: beza otak laki ngan otak pompuan   Mon Jun 01, 2009 7:50 pm

wakakakk... ape tu...
siap pegang2..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: beza otak laki ngan otak pompuan   Mon Jun 01, 2009 7:55 pm

pgg nasi lmk 80sen la ape lg peace...huahuahuahuahua...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: beza otak laki ngan otak pompuan   Mon Jun 01, 2009 8:04 pm

hoi2 teruna2 semua ..jgn over2..nt gambaq2 aku kena delete nt anis marah

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: beza otak laki ngan otak pompuan   Tue Jun 02, 2009 6:52 am

_megatron_ wrote:
Assalamualaikum.... :study: :study:

*di larang keras untuk melucah

*sebelum membuat apa2 kena kenalkan diri
butir2 penting nama,umur,email,id messy,jantina,asal
siapa reffer join forum.

*dilarang sama sekali spam di tempat yg tidak berkenaan.

*tiada hasad dengki sesama user.

*tiada hasad dengki sesama mod.

*banyakkn new topic dari reply post ye



__________________________________________________________



PIC OTAK LELAKI SUDAH MENAMPAKKAN KELUCAHAN PLEASE RESPECT EACH OTHER..

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Sponsored content




PostSubject: Re: beza otak laki ngan otak pompuan   Today at 8:58 pm

Back to top Go down
 
beza otak laki ngan otak pompuan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Primera dama

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.