perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 tak de sape yang nak tolong...kesian...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 7:14 pm






kejadian tersebut telah berlaku disebuah
kawasan tempat letak kereta terbuka..

begitu kejam dan sememangnya bersifat kebinatangan...


mangsa telah dirogol beramai-ramai dengan kejamnya dikhalayak tanpa diberi bantuan..

so sad

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 7:27 pm

nampak rela je tu
kalau x rela..dah tentu..kucing tu meronta2
Back to top Go down
View user profile
eiDas
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-05-16
Age : 28
Location : @mPunk KL

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 7:29 pm

nak tolong x sampai aty lak

biarkan je la
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 7:30 pm

amboi sri... macam memahami je keadaan kucing tu... leh tahu lagi dia rela ker tak..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 7:31 pm

pic cam ni laju je kaum2 hawa komen

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 7:53 pm

cepat komen..tak semesti sbb pic tu.. sbb tuan topik kut
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 7:53 pm


kebinatangan ek panx...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 7:55 pm

sriteddy™ wrote:
cepat komen..tak semesti sbb pic tu.. sbb tuan topik kut


_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 8:13 pm

woi...musim mengawan la panx...bese la hentam rame2..hahahahahaha

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Mon Jun 01, 2009 8:41 pm

huahgahkahkhakakhkakah gambaq kucin pon jadi wakakaka

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Tue Jun 02, 2009 4:11 am

kena kenduri beramai2 klu polis nmpk pn wat x tau je tu .... merokok jap ah

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tak de sape yang nak tolong...kesian...   Today at 2:51 pm

Back to top Go down
 
tak de sape yang nak tolong...kesian...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.