perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 inilah akibatnya kalau taknak belajar bahasa inglish..wakaka

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: inilah akibatnya kalau taknak belajar bahasa inglish..wakaka   Tue Apr 14, 2009 8:03 am

Inilah jadinya kalau tak belajar bahasa inggeris kat sekolah!!!!Hancus...F9 SPM....sekadar renungan bersama Tijah budak kampung, tapi bekerja di Kuala Lumpur . Biasalah bila sudah duduk "town", mula lupa asal usul. Pakaian seksi maut,bercinta pula dgn lelaki mat saleh. Ke hulu ke hilir menayangboyfriendnya yg bermata biru. Punyalah eksyen si Tijah, hinggalah suatu hari dia ternampak lelakiInggeris tadi dgn wanita lain yg lebih cantik dan bergaya daripadanya.Tijah menangis tiga
hari tiga malam. Pada malam ke empat, Tijah mengambilsehelai kertas dan menulis surat untuk memutuskanperhubungannya dgn lelaki mat saleh tadi yg baru sebulan dikenalinya. Begini bunyi surat yg ditulis oleh Tijah binti Kulup Kecil, yg berjaya"dicuri" ...


************ ********* ********* ********* ********* *********

Mike.... I WANT TO CUT CONNECTION US. I have think about this very cook-cook. I know I clap one hand only.Correctly, I have seen you and she walk-walk together at town with eyesmyself. You grab hand she. You always ask for apology back-back. I don't trust you again! You arereally crocodile land. My friend speak you play wood three. First-first I think my friend lie me.But now I know you correct-correct play wood three. So, I break connection to pull my body from this love triangle. I know hisresult I pick is very correct,
because you love she very high fromme. So, I cut this connection to go far from here. I don't want you toplay-play with my liver. I have been crying until no more eye water thinking about you. I don't wantbanana to fruit two times.
Safe walk..Tijah .
wakakakakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: inilah akibatnya kalau taknak belajar bahasa inglish..wakaka   Tue Apr 14, 2009 9:17 am

camne la selama ni die sembang ngan mat saleh tu ek..
sebulan tuu....





Back to top Go down
View user profile
 
inilah akibatnya kalau taknak belajar bahasa inglish..wakaka
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» NATSU, GRAY, LUCY , ERZS VS NARUTO, SASUKE, SAKURA, HENATA VS LUFFY, ZORO, NAMI, ROBIN
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE
» FREEDOM!!!! [4]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.