perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Design header

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Design header   Mon Jun 01, 2009 8:51 am


_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 9:01 am

wow lie
hebat dan menarikk!!
pape pn aku nombo 1 komen lie

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 9:07 am

lie.... ko kecik kan gambar tu skit..
tak nampak abis lak..
lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 9:09 am

kuyie muahahahaha
pis aku dah try kecik kan tp tarlalu kecik lak
so aku biar jew post cmtu psl takut resolution die tetuko

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 9:19 am

jatuh cinta dgn hasil kerja lie...
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 9:22 am

jatuh cinta
terjatuh cinta la ni ngan salju gak
alamak telebih sudah

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 9:29 am



aku kecik kan camni leh tak lie..
jgn mare ek...
cantik n smart...
ko wat tutorial lak llie..
hehehehe...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 9:33 am

ok pis buleh2 kecik lak ek nape aku try tak leh lak td hakhakhak
nnt aku wat tutorial pis
aku gune adobe cs2

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 9:37 am

takpe2.. ko wat jek tutorial..
bezz gak aku tgk..
hehehe....
caya lah lie...
ramai gak designer dlam ni..

kuyie, jgn rasa tergugat lak..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 11:08 am

haha tak lah peace nak tegugat ape nye hehe same2 blaja kan
bab ilmu2 ni taleh kedekut tau

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 2:14 pm

yeah betul tu yie ni terasa sayang kat yie ni
anyway lie ur art memang best la lie n aku harap ada lah tutorial ko leh share sal mcm mana mo buat ni ya steph by steph tau mcm steph by steph ko ngurat aku dulu tu la eh terlebih sudah
tak la aku gurau n takda kena mengena sama ada yg idop atau pon dah nazak
tq for sharing lie

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Design header   Mon Jun 01, 2009 2:20 pm

kuyie btol tu aku respect kamo

utk anis alamak terlebih sudah

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Design header   Today at 7:19 pm

Back to top Go down
 
Design header
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Crown Lynn Design Awards 1959 to 1979
» 20th Century Art & Design Auction - Illinois, USA
» Mid Century Design Lacquer Ware Salt and Pepper
» DDR design
» Design Team Call at Jeans Art Dolls

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::ART&DESIGN::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.