perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 comel nyeeee.....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: comel nyeeee.....   Sun May 31, 2009 7:46 pm









lol!

saja ja buh tajuk cam tu ....sebenarnya ni pic heroin yg pecah dalam usus semasa di bawa tuk di seludup....mengikut apa yg aku dapat laa...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Sun May 31, 2009 7:55 pm

sanggup tu.. nak kuarkan dah la teruk..
besar2 lak tu...
byk lak tu..
last2 mati katak jek..

sodih sodih sodih sodih sodih sodih sodih

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Sun May 31, 2009 8:02 pm

abg anis tak paham la tgk pic ni mengisahkan sal pe sebenarnya?
ape yg pecah n seludup ape penin pale anis nak muntah lak ase nye tgk mcm dging2 berdarah ni tp anis tak paham ape sebenarnye berlaku tu?

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Sun May 31, 2009 8:04 pm

kan abg ada terangkan kat bawa pic tu sekali kan...baca laa..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Sun May 31, 2009 8:11 pm

saja ja buh tajuk cam tu ....sebenarnya ni pic heroin yg pecah dalam usus semasa di bawa tuk di seludup....mengikut apa yg aku dapat laa..

ni kat atas ni kan? yelah anis tak faham la adeh otak anis ngah blur kot
pecah dalam usus tu yg mcm mana?
tak paham anis dengan ayat "sebenarnya ni pic heroin yg pecah dalam usus semasa di bawa tuk di seludup.." <--tang ni anis tak paham
lembab nye otak anis nih pening nye sakit nye pale anis pk2 ayat ni mcm mana nak paham kan ni ape yg nak di seludup tu n pecah dlm usus? ape yg pecah tu?? seyes anis tak paham abg sorry pliz faham kan anis yg tengah blur ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Sun May 31, 2009 8:13 pm

sebenarnya ni pic heroin yg pecah dalam usus semasa di bawa tuk di seludup.." <--tang ni anis tak paham

heroin pun tak tau ?..heroin sejenis dadah laaa...

so heroin tu ( dadah tu ) pecah dalam perut dia...kira dia overdose la tu..lalu mati...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Sun May 31, 2009 8:17 pm

ok anis dah faham terima kasih ye abg polis jgn tangkap saya ye encik abg polis sy tengah blur jap td ok thanks once again for the explain..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Sun May 31, 2009 9:16 pm

sapa suruh seludup heroin wat mcm tu....x psl2 pecah dlm perut dh mampus terus over dos la tu ...merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Mon Jun 01, 2009 3:14 am

ish teruknyee sanggup tu sumbat dalam TUTT
bahye sungguh

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Mon Jun 01, 2009 8:07 pm

org yg sengal...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: comel nyeeee.....   Today at 8:23 pm

Back to top Go down
 
comel nyeeee.....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.