perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 malay + western food

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: malay + western food   Thu May 28, 2009 3:40 pm

kawan2... kali nih aku tak post resepi.. tapi saje nak share pic makanan aku masa bukak pose tadi dgn korang.



petang tadi aku makan:

1. kentang rebus

2. coeslow

3. paru2 lembu (ada orang panggil lampung) masak merah.



aku panggil nih hasil keje kreativiti aku dalam masak memasak. hehehe.. (pasan jap)

kalo korang pasan, kat situ takde nasi... apsal ek? sbb aku tengah nak kurangkan makan nasi.

inilah namanya malay + western food...

kui kui kui...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: malay + western food   Thu May 28, 2009 4:16 pm

ermm dap nyer
akak nak sikit leh tak
anis lapaq kentang ni
nanti akak msk lah lg kasi lah resepi sekali anis nak mamam
mcm tu nak try wat

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: malay + western food   Thu May 28, 2009 4:28 pm

akak tak bagi resepi sbb resepi tu semua dah ada..

aritu akak dah bagi resepi coeslow.

kentang tu plak potong dadu, pastu rebus je. tu je.

yang lampung masak merah ni, akak guna
cara diya buat ayam masak pedas. cuma akak pakai cili boh, pastu akak letak daun limau purut bagi wangi.. dan gantikan ayam dgn paru2 lembu. sama je sayang...
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: malay + western food   Thu May 28, 2009 5:48 pm

owh ok terima kasih akak muah muah syg akak

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: malay + western food   Thu May 28, 2009 8:07 pm

lampung tu aritu yie makan tak sedap la kak hee

kalu hati tu sedap la

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: malay + western food   Fri May 29, 2009 12:38 am

lapor la salju.....ngok makanan yg ku wat tu terus jdi lapor ni ....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: malay + western food   Fri May 29, 2009 1:37 am

mu tak habeh2 lapo macan

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: malay + western food   Today at 11:02 am

Back to top Go down
 
malay + western food
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Best of the Worst Country-Western Song Titles
» Chinese food
» Mama's Comfort Food is on its way!
» digital food thermometer
» Country & Western Wreath & Ornaments

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::SUDUT RESEPI DAN MASAKAN::. .::RECEIPE AND COOKIES SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.