perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 saLam sume..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
beLonharapan~~
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-05-28

PostSubject: saLam sume..   Thu May 28, 2009 9:40 am

Nama : beLonharapan~~

Umo : 20

Jantina : gurL

Asal :perak..

ID YM : nay_notearsanymore@yahoo.com

Reffer : anisku musyuk n chubby haha..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: saLam sume..   Thu May 28, 2009 9:43 am

hye belonharapan



enjoy yea


_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: saLam sume..   Thu May 28, 2009 9:45 am


enjooy with perak1.forum..
harapan aku kat beloon...

:group:

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: saLam sume..   Thu May 28, 2009 10:08 am

welcome syg ku tatie tomey manja intan payung manis syomel
cun dan baik hati meh nak feluk syg thanks a lot syg
sebab sudi gak join sini..ha jgn sampai tak tido lak layan forum haha wakakaka ni lah anis selalu layan n myspace anis terabai mcm tu jer sebab layan forum je hope tie leh sesama kongsi info2 lam ni k n
post topik2 yg menarik..tak sabar nak alik sana jumpe sume kengkawan kite n tie ha explore2 la mende2 lam ni k syg
GRANTED!

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: saLam sume..   Fri May 29, 2009 9:49 am

hai beLonharapan...... smat brforum......

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: saLam sume..   Fri May 29, 2009 10:41 am

hai belon...nak cucuk belon awak leh ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: saLam sume..   Fri May 29, 2009 11:04 am

salam kenal

Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: saLam sume..   Fri May 29, 2009 2:38 pm

slm kenai dr paklong hehe

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: saLam sume..   Today at 1:18 am

Back to top Go down
 
saLam sume..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.