perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Anaconda from sri lanka Anuradapura.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Anaconda from sri lanka Anuradapura.   Tue May 26, 2009 11:25 am

tgk..panjangnya...


dlm keadaan bergulung...


siap guna jengkaut..nak angkat..


bleh gayut wat tali tarzan lol!




proses pembedahan dijalankan..


uwekkkk...byk giler..


eeeeeeeeeeeeeee..... anak2 dia..


Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Anaconda from sri lanka Anuradapura.   Tue May 26, 2009 11:30 am

gila lah...geli tgk.... aku ni geli ngan ular2 ni...cute2 je anak2 dia kan...tapi tu anak dia ke..awat anak2 dia dok dalam perut dia? dia beranak ke bertelur?...sri nak beranak tak ? ehhh ape ni

tapi kan..anaconda tu sepisis ular sawa kan?..aku ada tgk kat diskavery cenel...ada sapa2 yg tau ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Anaconda from sri lanka Anuradapura.   Tue May 26, 2009 4:30 pm

gila lah abg firhan ni sempat lg tanya sri nak beranak tak?
adeh sri gila ah bukan ko gile mksud aku pic ni la eyerk aku ular2 ni huhu seram sikit nengok nye asyik dok terbayang jer kalau2 ade depan mata mcm mana la aek.. takbleh la nak bygkan anyway sri tq for the sharing ya

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Anaconda from sri lanka Anuradapura.   Wed May 27, 2009 2:45 am

gile siap ngn anak2 tuu ngeri!! banyak plak tuh

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Anaconda from sri lanka Anuradapura.   Wed May 27, 2009 2:59 am

mesti dia sesat ni..
tu sampai kawasan kg tu...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Anaconda from sri lanka Anuradapura.   Wed May 27, 2009 3:01 am

munkin perubahan rase air sungei kt kampong tu sedap kot tu yg tesesat tuh

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: Anaconda from sri lanka Anuradapura.   Today at 11:01 am

Back to top Go down
 
Anaconda from sri lanka Anuradapura.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mahadev To Take The Form Of “Shivling” So That Ravan Can Take Him To Lanka In Mahadev.
» Anaconda's Inrush
» stone from Dong Giang river
» Giant Snake!!!
» Mahadev To Visit Lanka In A Human Form & Ganesh Refuse To Marry Siddhi-Buddhi In Mahadev.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.