perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 ape yg korang nak pasei hset ade disini

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Tue May 26, 2009 1:15 am

nah hamik kauu
selamat menoron(mendownload) jelir
http://gallery.mobile9.com/

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Tue Jun 02, 2009 10:00 am

aik bg pon nak mayah ker?
ok thanks for sharing yie

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Tue Jun 02, 2009 10:41 am

garang tul kuyie..
cam kene pakse..

tq....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Tue Jun 02, 2009 10:51 am

haha bkn garang tuu.. saje nk bagi gempak
saye budak baik oke

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Tue Jun 02, 2009 10:58 am

ok ok anis tau yie dak bebaik je tu anis ajak nikah tu meh meh pat nikah
pastu leh la wat design baju pengantin tuk anis
hehe gurau thanks for sharing once again yie

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Fri Jun 05, 2009 9:21 pm

haha cemane boleh telepas pandang ni ishh
anis saje je tau buat2 tanampak kebaikan yg ade kt diri yie

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 31
Location : kg gajah

PostSubject: Re: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Sun Nov 22, 2009 9:08 pm

kuyie wrote:
nah hamik kauu
selamat menoron(mendownload) jelir
http://gallery.mobile9.com/


alllooo...kuyie..sori no offense..

bagi aku site ni masa aku mula2 pakai sony k800i dulu..dh ketinggalan la bro..tp bleh pkai lagi themes2 dier.. ape kate korag ushar www.zedge.net..selain dari download themes,ringtone kat situ korang leh wat sendiri themes@ringtone korang!!....klu utk game plak bg aku ade site laen lg up to date dr gallery.mobile9.com..lgpun skrng aku tgok gallery.mobile9.com dh banyak double post..nk cari game latest pun...


berak
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Sun Nov 22, 2009 9:16 pm

ermm ok gak amizan post ni
tq for u backup
takleh tido la plak adeh

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: ape yg korang nak pasei hset ade disini   Today at 9:01 pm

Back to top Go down
 
ape yg korang nak pasei hset ade disini
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::GAJET/ICT::. :: ..:::ALL ABOUT PONSEL::..-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.