perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 info yg aku dapat

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Wed May 27, 2009 7:37 am

tangkap sri plak..

takde kaitan hujah tu dgn isu berkaitan. itu kena bukak topik lain, "antara kata2 tulisan dan kata2 bicara" takde kaitan dgn hujah tentang status halal KFC yang diragukan tu.

meh.. lekas. temankan raffey tu kat bilik kaunseling.

tarak pilih kasih nih. kalo terkena je.. masuk bilik kaunseling.
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Wed May 27, 2009 7:40 am

garang nye salju ni...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Wed May 27, 2009 7:43 am

tangkap panx gak... sbb dia gelakkan aku.. meh sini masuk bilik kaunseling. aku nak buat kaunseling kelompok dgn korang...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Wed May 27, 2009 7:45 am

....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Wed May 27, 2009 11:47 am

salju tangkap aku sekali erk.... tp aku nk 1 bilik raffey ngan panx tau ngan ppun aku x nk haram jom raffey ngan panx kita isap rokok sama

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Wed May 27, 2009 1:00 pm

haip!!!! macan....!!!!

tangkap ko skali.. biasa nih.. biasa sangat cakap camnih... takdenya halal haram plak soal nih. aku kumpulkan korang semua satu bilik.. buat kaunseling ramai2.

dah lama tak kena kaunseling nih. tu pasal biasa cakap camni.. takde dakwa-dakwi.. semua kena nih..
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Fri May 29, 2009 4:58 pm

jom can...aku satu bilik ngan ko n panx ni...klu sap rokok xnk ajak salju sap skali ker?huahuahuahauhuahuahua...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Fri May 29, 2009 6:32 pm

raffey...



kuar dari bilik kaunseling plak ko ek? meh sini.. masuk balik.... nampak tak nih? dah2.. dok diam2 kat dalam bilik tu. aku buat kaunseling cara2 nak berhenti merokok.. eh... bukan.. cara2 nak berforum.. and plzzz... aku harap pasni takde sembang merapu2 dah. tolong ikut topik kita.. k?
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: info yg aku dapat   Mon Jun 01, 2009 12:21 pm

aku stuju pe yg raffey ckp yg halal tu jelas,haram tu jelas.. dan tgh2 die de mnde yg dragui,aku da post dah lam bhgian agama(hadis 6 dari hadis 40 - hati).. dan pe yg peace gtau tu btul ar.. sbb nabi pesan sesiapa yg menjaga diri dari perkara syubhat(ragu2 antara halal haram),maka die tlah mmbersihkan agama dan kehormatannya.wallahua'lam
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: info yg aku dapat   Today at 2:54 pm

Back to top Go down
 
info yg aku dapat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Bought a Latino ST-120 and need info.
» pcm info
» great tube info site!!
» Gunpla X Gundam info Campaign 2012
» JAN 2011 ALDI SPECIAL BUY ***IMPORTANT INFO***

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.