perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 DESIGN AKU..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: DESIGN AKU..   Sun May 24, 2009 6:59 pm



hahahaha...
aku boring.. tu aku wat design ni...
saje jek.. tak reti guna.. tapi aku try gak la...
sory le.. buruk....

komen2... tapi aku tak edit balik..
tak reti... huhuhuuu...
wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka
kuyie tolong edit...
huhuu....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Sun May 24, 2009 7:12 pm

www.perak1?? wah peace ni domain baru ke ni bestnye lau dah ade domain baru kan cantik n cun lah peace tp url kite lom ade "www" lg.. but mcm terkerat je hujung die tu..tak muat aek? apa2 pon memang lawa la juga tak tau ape lak komen kengkawan lain kengkawan meh bg komen meh lol!

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Sun May 24, 2009 7:20 pm

ala.. tersilap..
camne nak edit balik ni....
huhuhuhu....


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Mon May 25, 2009 2:12 am

peace
font tu kalu boleh dipelbagaikan mungkin akan menambahkan keceriaan

peace try masuk web nih download font
http://www.1001freefonts.com/

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Mon May 25, 2009 9:28 pm

camne dah download font tu..
nk gune cane kuyie...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Tue May 26, 2009 12:48 am

lah senang je..
ko download dlu font tu.. then ko extract file yg ko download tu..
ko copy file utk font tu then ko pegi kt control panel ko klik kat font then ko paste kt dalam tu

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Tue May 26, 2009 2:40 am

ko tau tak cara nak wat gamba logo ke, jadi bentuk 3d.. cam bentuk bulat lencana.. camne ek aku nak cakap..



die jadi camni la lebih kurang..
ko tau tak wat kan..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Tue May 26, 2009 4:45 am

lol nnt aku post kt ruangan edit photoshop tu ek

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Tue May 26, 2009 6:01 am


thankss...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Tue Dec 08, 2009 8:35 am

aku nak komen jugak la......
saje nak komen..... mukan ada ape pn nak komen.... tapi percobaan yg bagus.... teruskn uhasa anda (ayat semangat).....
Back to top Go down
View user profile
____Rexo____
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 9
Join date : 2009-11-18
Location : Australia,Melbourne

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Thu Dec 31, 2009 7:39 am

aku nak komen gak!!lame xjoin!!
komen nih!!ha!!komen nih!!
ekekek!!

_________________________________________________

Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Thu Dec 31, 2009 8:48 am

haip ha komen ni rex spam ni ha komen ni ha wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: DESIGN AKU..   Today at 9:00 am

Back to top Go down
 
DESIGN AKU..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Crown Lynn Design Awards 1959 to 1979
» 20th Century Art & Design Auction - Illinois, USA
» Mid Century Design Lacquer Ware Salt and Pepper
» DDR design
» Design Team Call at Jeans Art Dolls

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::ART&DESIGN::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.