perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 personaliti warna.. jeng jeng jeng!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: personaliti warna.. jeng jeng jeng!   Wed Jun 03, 2009 5:20 pm

yeah luv kita tergolong dalam satu warna iaitu jingga

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: personaliti warna.. jeng jeng jeng!   Wed Jun 03, 2009 5:46 pm

setelah jawab soklan yg salju bg...

dapat opssss rahsia.......

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: personaliti warna.. jeng jeng jeng!   Wed Jun 03, 2009 6:13 pm

sorry.. aku takleh nak post kat sini....

kalo korang nak, korang pm aku. pastu aku leh bagi consultation kat korang tentang warna yang korang ada, kelebihan pada diri korang, kelemahan yang ada.... untuk korang lebih yakin dgn diri korang sendiri.



kalo berminat pm aku k?
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: personaliti warna.. jeng jeng jeng!   Wed Jun 03, 2009 6:16 pm

ok salju..esok sri add k..arini xleh kat umah...broadband slow.. tq
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: personaliti warna.. jeng jeng jeng!   Wed Jun 03, 2009 8:15 pm

salju cakap aume warne aku ade...
hahahahaha...

aku kutip sume warne yang ade..
tamak gile...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: personaliti warna.. jeng jeng jeng!   Wed Jun 03, 2009 8:19 pm

amboi... bangga plak dia... nanti aku nak tanya tuan haji.. orang macam ko nih pe citer...

ataupun ko tak jujur dalam jawab soklan nih..

kalo tipoooo.. dapat jawapan tipoooo gak..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: personaliti warna.. jeng jeng jeng!   Wed Jun 03, 2009 8:23 pm

tanye2.. jgn tak tanye...
sbb yang aku tau..
orang susah nak kenal dri aku ni..
hahahhahahahahaha...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: personaliti warna.. jeng jeng jeng!   Today at 10:58 am

Back to top Go down
 
personaliti warna.. jeng jeng jeng!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT KAUNSELING:: .::COUNSELING SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.