perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 mematikan phon ngah solat

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: mematikan phon ngah solat   Fri May 22, 2009 9:29 pm


nak baca klik kat gamba...


ni aku dapat kat email..
pendapat korang lak..

_________________________________________________






Last edited by peace™ on Fri May 22, 2009 9:54 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: mematikan phon ngah solat   Fri May 22, 2009 9:51 pm

hmm...yela kdg2 lupe matikan...ok la lau matikan time solat tu...jgn sempat baca msg dahla...

ni fatwa eee peace...
Back to top Go down
View user profile
nurul_diya07
senior
senior


Posts : 19
Join date : 2009-05-23
Age : 28
Location : SeLaNGor

PostSubject: Re: mematikan phon ngah solat   Sat May 23, 2009 3:22 pm

ye btol ar tu...xkn time nk solt teringt kt hp kn...xkhusyuk ler cm tu
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: mematikan phon ngah solat   Sat May 23, 2009 10:41 pm

leh jer,,, takde masalah,,, asalkan korg tak gerak sampai 3 kali dgn berturut,,, dan yg dikatakan bergerak ni anggota2 yg besar cam tgn kaki,,, klu korg grak tu jari jer xpe... grak sibu kali pon boleh tp hukum die makruh la,,, antara caranya lagi... korg grak je tp jgn bturut2.. maknenye wat gerakan satu atau dua gerakan,, pastu korg berenti jap,,pas berenti tu sambung balik,, jadi la tak bturut2... elok la matikan telefon ni pasal takut mengganggu solat org lain,, haram hukumnya ganggu org semayang,, jd care yg pis bg tu bgus la.. ni yg aku citer ni pe yg aku blaja la,,, klu tgk arab punye semayang lagi la,,, siap die leh angkat fon pastu cakap "solah2".. huhuhu... mnde ni ader khilaf,,yg aku bgtau td tu dr mazhab syafi'e...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: mematikan phon ngah solat   Today at 8:59 pm

Back to top Go down
 
mematikan phon ngah solat
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» REFLECTIONS: FOR THE SAKE OF BHAI 4TH MARCH 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT AGAMA:: .::RELIGION SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.