perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 jangan usik aku leh tak!!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 1:09 pm

warrgggh.... marah nih.. geram rasa!

aku tak tau apa masalah orang tu. kenapa dia suka usik2 aku.. tak sukalah! tak suka tak suka tak suka!!!!

nah.. ambik! ambik lagi yang nih. lagi.. nah lagi.

leh tadi dia tanya aku, "lama dah tak nampak lina. sekarang tak mo dah jumpa saya yer? dulu selalu jumpa saya. takkan nak saya jemput je selalu.. macam tuan puteri plak dia." dengan muka2 gatal dia tuh.... eeee... mencilah!

aku tak suka lelaki tengok aku dengan pandangan macam tu.

aku tak suka lelaki usik2 nakal aku camtu.

aku wanita, seharusnya dilindungi... tapi kalo lelaki tengok aku camtu.. camner aku nak rasa selamat.

kadang2 aku rasa macam jumpa perogol bersiri je masa aku terserempak dgn dia.....

muka aku merah malu. mmg aku malu. tapi dalam masa yang sama ati aku berdetik rasa takot. dia nih ada plan bukan2 ker dgn aku? aritu masa aku cuti dia sms, biler aku nak balik kajang? pastu ada tulis "i miss u".

apa masalah dia ek?

mungkin salah aku gak dulu. aku rapat sangat dgn dia. aku tolong buat keje dia. aku banyak tolong dia lah kiranya. aku ni plak kalo dah rapat dgn orang.. mesti aku manje dgn orang tu. (terutama kalo orang tu lelaki dan lg tua dari aku). sbb aku anggap macam keluarga aku sendiri. tapi lama2 dia jadi makin lain plak. sbb tu sekarang ni aku jumpa dia atas dasar profesional je. dan sekarang aku takde sebab nak jumpa dia.. jadi aku taklah jumpa dia cam dulu..

ni ler masalahnyer. ambik kesempatan atas kebaekan aku.

jangan usik aku lagi.... aku tak suka....

nah ambik..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 4:00 pm

lagi salju..... lagi2.. tak cukup[ tuh... meh aku tmbh ,,, amik kau... suka2 jer kaco2 kaunselor aku
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 5:52 pm

apa salahnya bagi dia ruang dan peluang..salju kan kanselor.. tentu leh handle kan lelaki cmtu lol!
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 6:02 pm

pasal takleh handle ler aku bengang sri oi....

kalo aku leh handle.. takdelah aku kongsi dgn korang... sbb aku takleh handle aku kongsi kat sini.. nak tanya korang pendapat.. kot2 leh tolong aku ker..

tapi kalo korang pun takleh tolong takperlah.. aku kena bertapa dgn tuan haji ler... tanya kat dia....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 7:53 pm

dia nak kat salju la tu.....ishh tak paham2 ek....dah ada org nak..dah salju lak tak nak... tgk macam "kami" masing2 bg peluang tau..eh sape "kami " tuuuuuuu...eeeee

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 7:55 pm

abang an... masalahnyer dia ni laki orang.. takkan nak layan plak.....

pastu.. dia nih lecturer salju.. takkan nak layan plak... abang an.. tolong....

wargggghhhh!!!!


p/s orang berkenaan bukan tuan haji ok????
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:02 pm

erm...nisbah pompuan ngan laki skang kan 1:14 kalau tak silap pan baca ari tu..so laki org kalau dah jodoh?... 1 = laki...14= pompuan

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:08 pm

abang an... sampai ati cakap camtu... bukan masalah salju kisah ker tak kisah kalo kawen dgn lelaki orang...

tapi dia lecturer salju ler abang an.. mana leh lecturer buat camtu dgn student? kira macam sexual harrasment tu.

lagipun mak abah salju pun dah kenal dgn dia. dia pernah handle kes salju masa ada masalah kat kolej ni. dulu2 dia ok. mungkin sbb biler salju dah rapat dgn dia, salju mula manje2 dgn dia.. dia jadi len macam... ni mmg salju akui ler, salah salju, sbb selalu manje2 dgn dia. kawan salju pun pernah pesan, jangan manje sebarangan dgn orang lelaki. sbb tu salju mula jauhkan diri.

tapi dia camtu gak lagi....

abang an.. salju takot ler.... uwaaa...

kalo dia renung orang mmg macam nak telan tau.....
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:12 pm

buat2 biasa dah la...
tak payah wat manje2 tu lagi..
klu die usik2 nakal ke..
buat benda tu usik2 biasa..
jgn layan sgt..
melainkan salju sendri lak ade perasaan kat die..
susah la skit nak wat camtu..

kadang2 kita leh bgtau dengan perwatakan kita..
jgn layan lebih2 n manje2 dah..
klu die i miss u ke ape ke..
tak payah balas..
buat tak tau n tak dgr or tak nampak.. je.
ok ke aku kasi ni..
huhuhuhu..
tibai jek..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:21 pm

lecturer tu salju ..... bg la peluang dia salju .....ngok de yg setuju tu .... aku setuju panx laki2 dh terbnyk lak di muka bumi meh sini beratur.....aku de borang 3 lg kosong jap erk salju nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:23 pm

salju..kalau tak nak jgn layan...full stop..lama2 dia paham...kalau nak..layan jek...kalau takut...jumpa dia lari2..elak2 kan..cuma takut satu hari dia cakap " lina..abg mmg nak jd kan lina isteri yg sah dalam hidup abg" haa cam ne ??

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:30 pm

lipanx_laut wrote:
" lina..abg mmg nak jd kan lina isteri yg sah dalam hidup abg" haa cam ne ??

xcukup lg tu abg panx, kene sertakan cincin bertatahkan berlian br betul.. hehe sory akak salju ye..jgn mare..
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:31 pm

thanks peace...

takde perasaan pape lah.. anggap macam lecturer, abes2 pun macam abang je...

tobat namo manje2 dgn dia dah. sodih (tapi dgn tuan haji masih lagi manje2. ) dia sms kata i miss u tu pun salju tak balas. sodih

aritu dia mintak salju ajar dia subjek kaunseling (dia buat part time diploma kaunseling kat kolej nih). ada paper dia yang salju dah ambik, jadi salju ajar dia. tolong dia buat esemen, stadi dgn dia. sejak tu jadi rapat. sodih

tak sangka jadi camni plak..

salju niat ikhlas nak tolong je... takde lain2. dia plak mula nak usik2 nakal.. tak sukalah..

pastu leh plak sekarang nih dia mintak salju ajar dia english plak. dia nak baiki english dia.. pastu nak ambik exam TOEFL. dulu selalu gak salju tolong ajar dia grammar, semak keje2 dia, tolong ajar dia buat ayat, buat karangan. sekarang banyak kali dia tanya biler nak ajar dia, buat kelas tusyen ajar dia personal.. salju tak berani dah.. takot sbb dia mmg suka tengok salju macam nak telan je..

salju pernah soh dia mintak tolong kat english lecturer kolej nih... salju cakap salju tak pandai sangat. dia beria2 nak salju gak ajar dia. macam niat ada udang di sebalik batu je.. tu pasal salju makin takot...

yer abang an.. salju cuba lari2 je nih. tadi tu dia tegor masa salju kat kedai koperasi. mujur yang ada jaga situ abang mattlene. abang matt jenis malas nak ambik pot sangat. kalo budak2 kaunseling ker, psikologi ada ker..mau kecoh nanti.. sodih mmg sekarang salju elakkan diri lalu depan opis dia.

tapi aritu kena tangkap gak. sbb nak jumpa tuan haji. tuan haji tak datang2 lagi. tunggu tuan haji lama, dia nampak salju... dia ajak salju masuk bilik dia. salju tak mo.. dia soh gak salju masuk bilik dia. pastu dia offer makan chewing gum plak. masa tu rasa nak nanges je.... sodih sodih mujur tak lama pastu tuan haji sampai... lega skit... adoi...


pengajaran kisah tersebut: buat baek berpada-pada, takot nanti dia terjatuh hati kat anda plak.
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:38 pm

cam aku post topik tu..
jgn terlalu sweet...
hehehehhe..

ape kata salju wat idung...
kompem die tak dekat dah..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:50 pm

[quote="salju"][justify]tolong ajar dia buat ayat, buat karangan. sodih


myb masa tu,
k.salju ter ayat2 cinta pd dia x?
tu sebab melekat tu..?
tp pon k.salju
btl pe yg a.peace ajarkn td
k.salju wat dono jek.
tp dont wory la
dia xde niat bkn2
pd k.salju tu..
myb le...
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Fri May 22, 2009 8:58 pm

FUIYO.....terer r salju ada lec minat...lau bujang leh la masuk jarum ek salju,,,tapi laki org...eee,,,x sanggup nak wat bini dia sedih ek...sabar2 yer salju...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sat May 23, 2009 9:05 am

salju..org klu dah suka..dia akan usahakan cmne nak pikat sesorang tu.. salju penah ke trus terang ngn lecturer tu kata salju tak suka dia rapat sgt ngn salju? pd sri setakat tegur2 biasa..tak pe la kan slagi dia tak berjalan tgn biasanya laki org mmg suka memanja kan pempuan lain.. tak tau la sal apa.. mungkin usia perkahwinan mrk yg dh lama kut.. erm mcm salju suka tgk tuan haji kan..salju ade perasaan ke ngn tuan haji mcm tu agaknya situasi dia ngn salju.. ntah la..nak komen byk pun x tau coz..x tgk cmne lol!
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sat May 23, 2009 11:13 am

yerlah.. tul gak tu sri....

lelaki kalo nak dia akan usaha sungguh2.

kalo setakat tengok macam nak telan, pastu usik2 "lina, awak nak jadi gf saya ke?" pastu offer chewing gum, biler salju tolak.. dia sanggup nak suapkan dalam mulut... maksudnya takde pape ler kan? setakat bagi sms kat student. "lina dah balik kolej ker? takde pe... i miss u." tu biasa jelah kan?

mungkin dia anggap salju macam adik dia je. sbb salju pun anggap dia macam abang salju gak.

salju ni riso terlebih... adesss.... bikin kecoh je dalam ini forum.
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sat May 23, 2009 11:20 am

biasa la tu laki normal nk gatal2....aku percaya semua laki mua de pasang niat nk berbini lbh dr 1 mcm tu klu de yg kata x de dia penipu beasr la cuma laki tu berani ngan x je .... klu korg x caya kawen nnt korg rasa la betul x aku ckap ni...nk merokok jap ni zaman dh hujung2 nk jumpa org yg jujur sngt2 ssh ingat tu salju

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sat May 23, 2009 11:43 am

Quote :
biasa la tu laki normal nk gatal2....aku percaya semua laki mua de pasang niat nk berbini lbh dr 1 mcm tu klu de yg kata x de dia penipu beasr la cuma laki tu berani ngan x je

betui dah tu macan

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sat May 23, 2009 11:46 am

kita tak pernah nak gatai2 tau...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sat May 23, 2009 11:50 am

haip... panx.... !

meh ikut ke balai..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sat May 23, 2009 11:58 am

Quote :
kita tak pernah nak gatai2 tau...

haha panx jadi aw ke??

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sat May 23, 2009 4:34 pm

jgn kata xde pape salju.. juz berhati2.. lelaki tu mnguji nak tgk salju layan ke tak.. klu salju terima dia suap mulut salju..maknanya dia anggap salju suka kat dia.. erm perkataan 'i miss u' tu ada gak kwn2 biasa suka ckp cmtu..my be rindu ngn keletah kita atau suara kita.. apa pun salju hati2 la..coz laki org ni mmg pandai main kata2 atau dlm kata lain pandai tackle hati pempuan sbb diorang kan dh ada pengalaman menjaga hati wife diorang
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Sun May 24, 2009 6:26 am

kita masih teruna tau..still ketat...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jangan usik aku leh tak!!!   Today at 8:57 am

Back to top Go down
 
jangan usik aku leh tak!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.