perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 pintu bi|ik terkunci................

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: pintu bi|ik terkunci................   Fri May 22, 2009 4:09 am

ape korang wat ka|o bi|ik korng terkunci dri d|m. korng xde kunci bi|ik.. baju keja,suar keja n dompet de d|m bi|ik tersebut. ape tindakan korng amik? nk kasi pecah pintu? potong tombo| pintu guna gergaji besi? etc..... kasi idea skit... aku nk g keja nie to|ong..!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pintu bi|ik terkunci................   Fri May 22, 2009 4:41 am

adeh tendang je bg pecah pintu tu dah takde care lain kasi tendang je lah nanti alik dr keje ganti lah kunci baru lak apa susah..dulu penah sekali jd kat anis mcm tu kwn satu umah sewa bawak kunci bilik pg kelas pastu masa tu anis tido umah member umah lain..bila alik umah cadang nak p mndi pastu nak masuk bilik pintu kunci la plak..dah anis kepala umah msa tu ha apa lg nak bengang dah tak sempat..tendang je lah betul2 kat tombol kunci tu kan dah terbukak..dengan senag hati nya anis bersiap g kelas biladorang alik dr keja tanya asal pintu bilik mcm ni..senang je jwb nye,.. "lain kali jgn pk bilik tu dok sensorang,ingat kat kat room mate gak.." tp dalam nada gurau je la bg die tak pasan sebenarnya hati dah terbakar pg2 td tp dorang memang kenal lah anis ni mcm mana.. ni sebenarnya nak citer pengalaman org la tp tak semestinya cdgn leh terima ha kwn2 lain sila bg encik ryu ni cdgn gak lau ade yg lebih bernas..pat pat die nak g kerja ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: pintu bi|ik terkunci................   Fri May 22, 2009 5:59 am

tu jelah yang leh wat.. tendang kasi pecah kunci jek..
jangan pecah pintu..
kang satu hal lak nak ganti pintu...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: pintu bi|ik terkunci................   Fri May 22, 2009 6:28 am

hahaha memacam betoi ryuichi
aku cadangkan supaye ko kopak tombol kunci tuh jgn kasi tendang pintu tuh kang tak pepasai belobang hahah

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: pintu bi|ik terkunci................   Fri May 22, 2009 7:36 am

isk mcmner nk ajar si ryuichi ni kang aku ajar cara2 bukak pintu nnt dema kata aku perompak lak ermm klu aku pakai raja kunci yg blh bukak mcm2 jenis yg namanya pintu pakai kad bank pn blh janji kerasa kad tu,pakai dawai pn leh.... tp aku rasa jln terbaik ko pecahkn je la pintu tu je la sng citer....aku nk ajar cara2nya rasa mcm x patut lak sebab kwn2 aku yg aku ajar cara2 bukak mcm2 kunci kat pintu muanya duk kat sg.buluh skrg ni.. ....nk merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: pintu bi|ik terkunci................   Fri May 22, 2009 8:05 am

hahaha...
aaku rasa ryuichi tak g keje dah ni..
tggu reply yang lain pon dah kul bape...
esok pon tak g keje g cenggini..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: pintu bi|ik terkunci................   Fri May 22, 2009 8:49 am

macan.... jgn namo ajar cara2 bukak kunci tanpa kunci... nanti polis datang plak tangkap.. haip.. haip!

tapi aku rasa betoi ler peace.. entah2 tak jadi pergi keje adik aku nih..

adesss.. sian adik akak.. meh akak fluk skrin jap..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: pintu bi|ik terkunci................   Today at 8:57 pm

Back to top Go down
 
pintu bi|ik terkunci................
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.