perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Thu May 21, 2009 4:51 pm

1. setiap 2 jam pasangan menalefon anda hanya utk menyatakn rasa sayangnya,tetapi itu hanya la alasan dia ingin menyiasat di mana anda berada atau bersama siapa
2. pasangan selalu menolak kenyataan bahawa anda memiliki ramai kawan
3. sebaik anda tiba dirumah selepas keluar bersama rakan,pasangan akan bertanya pelbagai soalan tentang apa yg anda lakukan sepanjang bersama dengannya
4. pasangan tidak suka anda kemana2 tanpa ditemani oleh dirinya
5. pasangan akan marah sekiranya anda berdiri dekar dengan seorang lelaki/wanita yg menarik,dia akan segera bertanya siapa gerangan orang tersebut
6. pasangan meladak marah jika anda menyatakan hendak pergi menghadiri majlis hari jadi seorang rakan yg berlainan jantina
7. pasangan selalu menyiasat anda dengan pertanyaan tentang rakan berlainan jantina yg ada di tempat kerja anda
8. dia juga turut cemburu dengan keluarga malah anda apabila anda berbual lama dengan adik atau kakak dia mula curiga dan bertanya
9. anda berasa takut membuat dia berasa cemburu


p/s: MINGGUAN WANITA...BIL1313.....16-22 JANUARI 2009...M/S:60


untuk tatapa bersama.....klu yg x brpa sesuai kita komen sama2 ye...nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Thu May 21, 2009 5:03 pm

ni untuk pasangan yang dah kawen ke yg tgh becinta2?..

tapi artikel kat atas tu sapa yg macam tu mmg agak teruk la ...setiap 2 jam tu kol ..
tak pernah buat lagi laa...tapi ingat nak buat laa...tapi tak nak laa..nt pompuan lak buat kat aku..aku lak rimas...

tapi kan aku jenis suka...give and take..tapi mengikut artikel tu kan..sapa yg punya bf/gf macam ni ..sure tensen nye... ye la sikit2 nak tau..sikit2 nak jeles..sikit2 nak marah..gila ke ape

tu pandangan aku laa...tak salah kalau kita nak amek berat kan..mb nt ada org dalam ni yg akan kata...haaaaaaaaaaa...bagus la tu..makna nya bf/gf tu amek berat satu sama lain ..kalau ada yg kata cam tu..aku nak gelak dulu ...kalau nak amek berat pun agak2 laa...takut nt..bf/gf tu belah dari kita cam tu jek ...

just my 2 cent idea.....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
ivy
junior
junior


Posts : 22
Join date : 2009-05-15

PostSubject: Re: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Thu May 21, 2009 5:15 pm

mcm bf sy yg ptama... sebulan kapel trus break.. mn la leh thn tahap jeles cmtu..
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Thu May 21, 2009 5:16 pm

dua2 pn leh gak panx...org bercinta kn bakalnya kawen gak nnt ..nasib baik la bini aku x mcm tu ...merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Thu May 21, 2009 5:30 pm

[color=violet]adoi... dulu perangai aku camtu tau..

tapi tu dulu lah.. jgn sejak aku sakit nih perangai aku dah banyak berubah.. syukur alhamdulillah..

apa yang aku belajar dengan pengalaman aku nih... cemburu skit2 tu sayang. tapi kalo over sangat... dah kena 'sampuk di setan' tu. yerlah.. iblis kan suka umat manusia bergado, berpecah belah?

sama2lah muhasabah diri. wallahualam..


p/s harap2 aku leh control ler cemburu aku nih. hmmm..... cemburu tu ada lagi nih...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Thu May 21, 2009 5:38 pm

salju..kalau ko dulu camtu.. yang aku ni lak..sll kene camtu..
mmg rimas wey... adeh xleh tgk mende lain dah..asyik dia jek.. bila komplen..majuk lak masa nak break pun amik masa berbulan br betul2 putus adeh
cemburu biar la bertempat sesekali amik berat tu yg buat semakin syg tu
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Thu May 21, 2009 8:45 pm

paklong nk amek berat pd sri la.. sri..sri.. berat sri bape ye..?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Thu May 21, 2009 9:52 pm

paklong... haip haip...

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme   Today at 2:53 pm

Back to top Go down
 
9 tanda-tanda pasangan cemburu extreme
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Feeler: 4 Nitto NT555 Extreme ZR on SS wheels
» Simple or extreme.
» Extreme 4x4 LTD
» Extreme Terrain coupon codes
» Black Out Pillars on the Wagon

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.